Τρίτη, 19 Νοέμβριος 2019
trikaladay.gr / Θεσσαλία / 27χρονος είχε …αδυναμία σε αυτοκίνητα και καφετέριες

27χρονος είχε …αδυναμία σε αυτοκίνητα και καφετέριες

Εξιχνιάστηκαν τέσσερις ακόμη περιπτώσεις κλοπών στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας

Δράστης των κλοπών είναι ο 27χρονος ημεδαπός, ο οποίος είχε συλληφθεί προχθές στο Βόλο

Σε συνέχεια του από 18-08-2015 Δελτίου Τύπου σχετικά με την εξιχνίαση τεσσάρων περιπτώσεων κλοπών από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας και τη σύλληψη του δράστη, ανακοινώνεται ότι από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας εξιχνιάστηκαν τέσσερις ακόμη περιπτώσεις κλοπών στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας.

Δράστης των κλοπών είναι ο 27χρονος ημεδαπός, ο οποίος είχε συλληφθεί προχθές στο Βόλο και αναζητείται εκ νέου στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Ειδικότερα, την (18/19-08-2015) στο Βόλο, ο 27χρονος αφαίρεσε Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 38χρονου ημεδαπού, ενώ κοντά του εγκατέλειψε δεύτερο επιβατικό αυτοκίνητο που είχε αφαιρέσει την (14-08-2015) από περιοχή της Φθιώτιδας.

Στη συνέχεια, ενεργώντας με παρόμοιο τρόπο και συγκεκριμένα θραύοντας τους υαλοπίνακες στις εισόδους επιχειρήσεων, αφαίρεσε από τρεις διαφορετικές επιχειρήσεις μικρό χρηματικό ποσό, προκαλώντας παράλληλα σημαντικές φθορές σ’ αυτές.

Το προανακριτικό έργο συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Δες επίσης

Κ.Υ Φαρσάλων: Αποκτά παιδίατρο και υπηρεσίες φύλαξης

 Σημαντικές ειδήσεις για τις παροχές υπηρεσιών δημόσιας υγείας στους κατοίκους της επαρχίας Φαρσάλων, ανακοινώθηκαν κατά ...

Αφήστε μια απάντηση