Σάββατο, 20 Απριλίου 2024
trikaladay.gr / Κόσμος / Το παρανυφάκι έτρεχε κλαίγοντας μέσα στην εκκλησία – Όλοι ξέσπασαν μετά σε γέλια όταν είδαν τι ερχόταν από πίσω!

Το παρανυφάκι έτρεχε κλαίγοντας μέσα στην εκκλησία – Όλοι ξέσπασαν μετά σε γέλια όταν είδαν τι ερχόταν από πίσω!

Σε αυτό το βίντεο που αλιεύσαμε από το Youtube, θα δείτε μια συρραφή από αστεία περιστατικά που συμβαίνουν με παρανυφάκια σε γάμους. Αναμφισβήτητα, τα μικρά παιδιά κλέβουν πάντα την παράσταση!

Καθώς ξεκινά το βίντεο, θα δείτε ένα παρανυφάκι να τρέχει κλαίγοντας μέσα στην εκκλησία, μέχρι που έφθασε στην αγκαλιά της μητέρας του για να το ηρεμήσει. Αρχικά, επικράτησε μια αναστάτωση στους παρευρισκόμενους, ωστόσο, λίγο αργότερα, όλοι ξέσπασαν σε γέλια όταν είδαν ένα μπόμπιρα γαμπρό να κρατά από το χέρι ένα κοριτσάκι, αναπαριστώντας την προσέλευση των νεόνυμφων προς το μυστήριο του γάμου. Μεταξύ άλλων, θα δείτε έναν μπόμπιρα, ο οποίος κρύφτηκε πίσω από την γαμήλια τούρτα, έχοντας την εντύπωση ότι κανένας δεν τον βλέπει. Εξάλλου, οι αντιδράσεις των μικρών παιδιών είναι πάντα απρόβλεπτες!
Δείτε το βίντεο:
https://www.youtube.com/watch?v=wYR1K5e4O38
newsit.gr

Δες επίσης

Θρίλερ στη Μέση Ανατολή μετά τα αντίποινα του Ισραήλ – Πώς έγινε η επίθεση στο Ιράν

Επίθεση στο Ιράν με πυραύλους σε τουλάχιστον μια στρατιωτική εγκατάσταση πραγματοποίησε το Ισραήλ τα ξημερώματα της Παρασκευής, ...

Αφήστε μια απάντηση