Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024
trikaladay.gr / Τοπικά / Η Δημοτική αρχή διώχνει τους τουρίστες από τα Τρίκαλα!

Η Δημοτική αρχή διώχνει τους τουρίστες από τα Τρίκαλα!

Την ώρα που όλοι, Δήμος, επαγγελματίες και πολίτες περιμένουμε πως και πώς να έρθουν επισκέπτες στην πόλη μας, κάνουμε ότι είναι δυνατόν να αποτρέψουμε την έλευση τουριστών στα Τρίκαλα.
Το trikaladay κατέγραψε σήμερα την οδύσσεια ενός οδηγού τουριστικού λεωφορείου από την Αθήνα ο οποίος μάλιστα είναι ιδιοκτήτης τουριστικού γραφείου στην πρωτεύουσα.
Ο οδηγός έφερε σήμερα το μεσημέρι γκρουπ επισκεπτών στην πόλη μας και αφού τους αποβίβασε για φαγητό στην κεντρική πλατεία, άρχισε να ψάχνει να βρει πάρκινγκ, αφού οι θέσεις στάθμευσης τουριστικών λεωφορείων επί της οδού Β. Τσιτσάνη στο ύψος του «Κωστάρα» καταργήθηκαν ελέω λεωφορείου χωρίς οδηγό, χωρίς βέβαια η δημοτική αρχή να έχει μεριμνήσει για νέες θέσεις.
Ο οδηγός αφού έκανε πολλές βόλτες στο κέντρο της πόλης μπας και συναντήσει κάποια θέση για τουριστικά λεωφορεία έφτασε στο παλιό ΚΤΕΛ , όπου προς τιμή τους δυο εργαζόμενοι του επέτρεψαν να παρκάρει σε χώρο στάθμευσης των υπεραστικών λεωφορείων.
Κύριοι της δημοτικής αρχής τι λέτε για όλα αυτά; Θέλετε να έρχονται ή όχι επισκέπτες στην πόλη μας;
Και επειδή κατά καιρούς έχουμε ακούσει τον δήμαρχο Τρικάλων και αντιδημάρχους να μιλάνε για την τουριστική αξιοποίηση της πόλης, τι έχουν να πουν άραγε για το παραπάνω θέμα;
Ας μας πει ο δήμαρχος και οι συνεργάτες του που θα σταθμεύουν τα τουριστικά λεωφορεία
Όπως μας είπε χαρακτηριστικά ο ιδιοκτήτης του τουριστικού γραφείου «να ξέρουμε την επόμενη φορά που κάνουμε εκδρομή για τα Μετέωρα να μην μπαίνουμε στην πόλη και να πηγαίνουμε κατευθείαν στην Καλαμπάκα».
Φωτό αρχείου. Οταν υπήρχαν θέσεις στάθμευσης τουριστικών λεωφορείων στα Τρίκαλα

Δες επίσης

Επιστολή του προέδρου του Επιμελητηρίου Τρικάλων προς τους υπουργούς Χρ. Σταικούρα και Κ. Σκρέκα

Προς: Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών – Κο. Σταϊκούρα Χρ. – Κοιν.: – – Υπουργό Ανάπτυξης ...

Αφήστε μια απάντηση