Δευτέρα, 9 Δεκέμβριος 2019
trikaladay.gr / Τοπικά / 1ο Βραβείο Αριστείας σε πανελλήνιο διαγωνισμό Φυσικής κατέκτησε Τρικαλινός μαθητής

1ο Βραβείο Αριστείας σε πανελλήνιο διαγωνισμό Φυσικής κατέκτησε Τρικαλινός μαθητής

Ο μαθητής της Β΄ τάξης του 9ο Γυμνασίου Τρικάλων Αναστάσιος Μπατατέγας του Νικολάου συμμετείχε στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Φυσικής Γυμνασίου ΄΄Αριστοτέλης΄΄ 2016, που διοργάνωσε η Ελληνική Εταιρία Φυσικής για την Επιστήμη και την Εκπαίδευση (ΕΕΦΕΕ) στις 9/4/2016. Στο διαγωνισμό αυτό από τη Β΄ τάξη πρώτευσαν 167 μαθητές και μαθήτριες και κατατάχθηκαν σε πίνακα με βάση τη σειρά επιτυχίας.
Εξ αυτών βραβεύονται -σύμφωνα με το πρότυπο βράβευσης των Διεθνών Ολυμπιάδων Φυσικής- οι μαθητές με 1ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ (με επίδοση ≥ 90%), 2ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ (με επίδοση ≥ 78%), 3ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ (με επίδοση ≥ 64%) και ΕΥΦΗΜΟΣ ΜΝΕΙΑ (με επίδοση ≥ 50%) για κάθε τάξη του Γυμνασίου. Στους υπόλοιπους μαθητές που διαγωνίστηκαν απονέμεται ΕΠΑΙΝΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ , ενώ υπήρξαν και αρκετές ισοβαθμίες ,πολύ περισσότερες των προηγουμένων ετών λόγω των πολλών συμμετοχών και των υψηλών επιδόσεων.
Ο Αναστάσιος Μπατατέγας κατέκτησε την 3η θέση και έλαβε το 1ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ και είναι ο μοναδικός μαθητής της Β΄ τάξης από το Ν. Τρικάλων που έλαβε το παραπάνω βραβείο στον διαγωνισμό.

Δες επίσης

Το ΚΙΝ.ΑΛ Τρικάλων συγκρότησε γραφείο αγροτικού τομέα. Δείτε ποιοι συμμετέχουν

Πραγματοποιήθηκε η σύσταση του γραφείου αγροτικού τομέα του Κινήματος Αλλαγής. Σε μια περίοδο που τα ...

Αφήστε μια απάντηση