Δευτέρα, 21 Σεπτέμβριος 2020
trikaladay.gr / Lifestyle / 19χρονη από τη Βραζιλία δημοπρατεί την παρθενιά της με την ελπίδα να γλυτώσει από την ανέχεια
Brazilian woman standing in the favela, and admires the sunset in Rio

19χρονη από τη Βραζιλία δημοπρατεί την παρθενιά της με την ελπίδα να γλυτώσει από την ανέχεια

Ακόμη μια υπόθεση ηλεκτρονικής δημοπρασίας παρθενίας από μια νεαρή κοπέλα, βλέπει το φως της δημοσιότητας προκαλώντας έντονη ανησυχία για τον ανεξέλεγκτο και χωρίς κανόνες κόσμο του διαδικτύου όπου όλοι μπορούν να πουλήσουν οτιδήποτε και ο οποιοσδήποτε μπορεί να το αγοράσει.

Αυτή τη φορά, πρωταγωνίστρια της ιστορίας είναι μια 19χρονη Βραζιλιάνα. Η φοιτήτρια υποστηρίζει πως μέχρι σήμερα δεν είχε έρθει σε σεξουαλική επαφή και προτίθεται να δημοπρατήσει την εμπειρία της πρώτης της συνεύρεσης σε όποιον δώσει τα περισσότερα χρήματα. Τιμή εκκίνησης είναι τα 290.000 ευρώ και ο πλειοδότης θα έχει τη δυνατότητα να περάσει με την 19χρονη, συνολικά 12 ώρες.

Η νεαρή δηλώνει πως σκοπός της είναι να βοηθήσει με τα χρήματα αυτά την οικογένεια της, καθώς όπως η ίδια ισχυρίζεται, αντιμετωπίζουν πολύ μεγάλες οικονομικές δυσκολίες και συχνά δεν έχουν καν τη δυνατότητα να εξασφαλίσουν το καθημερινός τους φαγητό. Τώρα το όνειρό της είναι με τα χρήματα που θα λάβει, να αγοράσει ένα σπίτι για τη μητέρα της και να πληρώσει τα δίδακτρα του πανεπιστημίου της.

Ο κοπέλα, που έχει επιλέξει να συστήνεται με το όνομα Rosalie, μίλησε μάλιστα στην MailOnline για την απόφασή της και όπως λέει σκοπεύει και να ανοίξει μια δικής της επιχείρηση και να ζήσει χωρίς το διαρκές άγχος της οικονομικής ανέχειας.

«Αρχικά η ιδέα να κοιμηθώ με έναν άγνωστο με φόβιζε, αλλά συνήθισα την ιδέα και προτιμώ να χάσω την παρθενιά μου με αυτό τον τρόπο παρά με κάποιον που θα μου ραγίσει την καρδιά», δηλώνει η κοπέλα.

Η Rosalie, συνοδεύει τις πληροφορίες για την δημοπρασία με 10 όρους τους οποίους θέτει στους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν σε αυτή, σε μια προσπάθεια προφανώς να διασφαλίσει- όσο είναι δυνατόν- τον εαυτό της. Οι όροι αφορούν από πιστοποιητικά υγείας, έως κανόνες που θέτει για τον τρόπο που θα γίνει η σεξουαλική πράξη και φυσικά θέτει θέμα «άκρας μυστικότητας».

Η κοπέλα υποστηρίζει πως στόχος της είναι η τελική προσφορά θα φθάσει τα 850.000 ευρώ ενώ μέχρι σήμερα έχει λάβει προφορές που φτάνουν τα 500.000 ευρώ. Η διαδικασία διαρκεί ήδη τρεις εβδομάδες και αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Μάιο.

Σημειώνεται πως στην Βραζιλία πρακτικά μια τέτοια πράξη δεν είναι παράνομη αφού δεν υπάρχει ουσιαστική νομοθεσία για τέτοια θέματα.

NewsroomHuffPost Greece/Πηγή: MailOnline

Δες επίσης

Σοκ: Πέθανε ο ηθοποιός Πάνος Ρεντούμης

 Σοκ στον κόσμο του θεάτρου και της τηλεόρασης καθώς πέθανε ο αγαπημένος ηθοποιός, Πάνος Ρεντούμης.Την ...