Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Δυο Τρικαλινοί στη παρουσίαση νέας εκπομπής στον Alpha

Δυο Τρικαλινοί στη παρουσίαση νέας εκπομπής στον Alpha

Δυο όμορφα Τρικαλινά παιδιά θα βρίσκονται τη νέα τηλεοπτική περίοδο στην τηλεόραση του Alhpa.

Πρόκειται για τη γνωστή παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που κατάγεται από τα Τρίκαλα,(ο πατέρας της είναι Τρικαλινός) και για το γέννημα και θρέμμα των Τρικάλων Στέφανο Μιλάτο που κάνει καριέρα ως top model.

Η αναζήτηση των συνεργατών, που θα πλαισιώσουν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, τη νέα τηλεοπτική σεζόν, συνεχίζεται. Οι υπεύθυνοι του Alpha αναμένεται να ολοκληρώσουν σύντομα τον σχηματισμό της ομάδας, μετά από τα δοκιμαστικά.

Ένας από τους άντρες, που έχει ξεχωρίσει, είναι ο Στέφανος -Στιβ- Μιλάτος, που είναι γνωστός διεθνώς ως top model, αλλά και χορευτής. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, ο 22χρονος νεαρός, άφησε πολύ καλή εντύπωση παρά την απειρία του από τον συγκεκριμένο χώρο. Μάλιστα ο ίδιος επιβεβαίωσε το ενδεχόμενο συνεργασίας, παραμένοντας όμως φειδωλός στις δηλώσεις, καθώς δεν υπάρχει ακόμη κάτι επίσημο.

Το μοντέλο έχει γεννηθεί στα Τρίκαλα και το μόντελινγκ προέκυψε τυχαία στη ζωή του όταν με μία φίλη του παρακολουθούσαν τα σόου στο Athens Xclusive Designers Week. Σύντομα άρχισε να συνεργάζεται με κορυφαίους οίκους μοδας, όπως οι Givenchy, Rocco Barocco και Jean Paul Gaultier. Ακόμη μία επιτυχία του είναι ότι το διεθνούς φήμης περιοδικό «W» τον επέλεξε πέρυσι μάζί με άλλον έναν άντρα μοντέλο προκειμένου να ποζάρουν στο εξώφυλλο του ανάμεσα σε γυναίκες σούπερ μοντέλα όπως η Katie Moss, η Daria Werbowy και η Lara Stone.

Άλλα ονόματα που ακούγονται για το πάνελ της εκπομπής, είναι αυτά των Μάνου Ιωάννου, Κωνσταντίνας Κλαψινού, Γιάννη Σπαλιάρα αλλά και της Μαρίας Κορινθίου. Προς το παρόν, αναμένουμε κάποια επίσημη ανακοίνωση από το σταθμό.

Δες επίσης

Κάηκε το πελεκούδι σήμερα στην “Ανδρομέδα” για τα 60χρονα του Αποστόλη Ρώση

Χαμός έγινε σήμερα στο μουσικό στέκι “Ανδρομέδα” στα γενέθλια του ιδιοκτήτη Αποστόλη Ρώση. Ο Αποστόλης ...

Αφήστε μια απάντηση