Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024
trikaladay.gr / Lifestyle / Τζένη Μπαλατσινού: Η πρώτη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα από τον καναπέ του σπιτιού της

Τζένη Μπαλατσινού: Η πρώτη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα από τον καναπέ του σπιτιού της

 

Η Τζένη Μπαλατσινού βρίσκεται στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά το τέταρτο παιδί της και πρώτο με τον Υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια.

Τζένη Μπαλατσινού: Αναμένεται να γεννήσει κοντά στα Χριστούγεννα

Συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια αναμένεται να γεννήσει περίπου κοντά στα Χριστούγεννα, κλείνοντας με τον πιο γλυκό τρόπο αυτή την περίεργη χρονιά που διανύουμε.

Παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, εξακολουθεί να κινείται με τους ίδιους ρυθμούς μέσα στην καθημερινότητά της και να καταπιάνεται με πολλά και διαφορετικά πράγματα. Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε στους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram τη νέα δραστηριότητά της.

Τζένη Μπαλατσινού: Παρακολουθεί διαδικτυακά μαθήματα

Δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της, στην οποία διακρίνεται η φουσκωμένη κοιλίτσα της, ανέφερε ότι παρακολουθεί διαδικτυακά μαθήματα, γεγονός που τη χαροποιεί ιδιαιτέρως.

«Η αληθινή εκπαίδευση συνίσταται λιγότερο σε διδαχές και περισσότερο σε ασκήσεις.» – Jean Jacques Rousseau. Πόσο μάλλον όταν βρίσκεις και καταρτισμένους εκπαιδευτικούς διαθέσιμους ανά πάσα στιγμή να βοηθήσουν”, ήταν η λεζάντα που συνόδευε την ανάρτησή της.

Φροντίζει να περνάει δημιουργικά το χρόνο της!

Δες επίσης

Γιάννης Φέρτης: Πέθανε ο σπουδαίος ηθοποιός

Πέθανε σε ηλικία 85 ετών ο σπουδαίος Έλληνας ηθοποιός του θεάτρου, του κινηματογράφου και της ...