Τρίτη, 16 Απριλίου 2024
trikaladay.gr / Θεσσαλία / Εντοπίστηκε φυτεία με 736 χασισόδεντρα σε δασώδη περιοχή του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα (φωτο)

Εντοπίστηκε φυτεία με 736 χασισόδεντρα σε δασώδη περιοχή του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα (φωτο)

Εντοπίστηκε φυτεία αποτελούμενη από (736) δενδρύλλια κάνναβης, εντός ειδικά διαμορφωμένου και περιφραγμένου χώρου, σε δασώδη περιοχή του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας κάνναβης και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, οργανώθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Καρδίτσας, σε συνεργασία και με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λίμνης Πλαστήρα, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκε η προαναφερόμενη φυτεία κάνναβης, όπου χθες το πρωί κατελήφθη ο δράστης να προβαίνει σε καλλιεργητικές πράξεις και συνελήφθη.

Εντοπίστηκε φυτεία με 736 χασισόδεντρα σε δασώδη περιοχή του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα (φωτο)

Στο χώρο της φυτείας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (736) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως (0,8) μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν και διάφορα καλλιεργητικά σύνεργα (δοχείο, τσαπί, φτυάρι, ψαλίδι).

Επίσης, στην κατοχή του συλληφθέντα καθώς και σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χλωρά φύλλα κάνναβης, βάρους (25,1) γραμμαρίων και αποξηραμένα φύλλα κάνναβης, βάρους (4,1) γραμμαρίων.

Εντοπίστηκε φυτεία με 736 χασισόδεντρα σε δασώδη περιοχή του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα (φωτο)

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας.

Δες επίσης

Τραγωδία στη Λάρισα: 46χρονη υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι της και πέθανε

Ένα τραγικό γεγονός έλαβε χώρα σήμερα το πρωί της Κυριακής στη Λάρισα. Μια 46χρονη γυναίκα ...