Σάββατο, 20 Απριλίου 2024
trikaladay.gr / Αθλητισμός / Όλη η χρονιά θα παιχθεί στο φινάλε

Όλη η χρονιά θα παιχθεί στο φινάλε

 

 

Στην κορυφή του 2ου ομίλου επανήλθε η ομάδα των Τρικάλων και μετά το Πάσχα θα μπει στα πιο κρίσιμα ματς που θα κρίνουν όλη τη χρονιά

Έτσι όπως έρχεται το πρόγραμμα δράσης του ομίλου φαίνεται ότι η πιο  καθοριστική αγωνιστική της χρονιάς είναι μπροστά μας Μετά το Πάσχα την Κυριακή του Θωμά οι κυανέρυθροι θα πάρουν το δρόμο για την Νεοκαισάρεια και θα μπουν σε δοκιμασία που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την τύχη τις προοπτικές και την παρουσία τους στο φετινό πρωτάθλημα. Αν βγουν νικητές απ΄αυτή τη μάχη , είναι βέβαιο : Θα ανεβάσουν τις μετοχές τους θα αποκτήσουν ψυχολογία, θα στείλουν μήνυμα στην ΑΕ Καραισκάκης και κατά πάσα πιθανότητα θα εκτροχιάσουν την Νεοκαισάρεια από τους στόχους της. Πάντως αυτό παιχνίδι είναι κομβικό και θα καθορίσει την πορεία του τίτλου στο φετινό πρωτάθλημα. Η συνέχεια πάντως δεν είναι εύκολη παρ ότι οι κυανέρθροι θα πάρουν βαθμούς στα χαρτιά από το ματς με τα Λευκάδια στην 26η αγωνιστική, ξέρουν πως έχουν κι άλλα δύσκολα παιχνίδια μπροστά τους. Στην 28η αγωνιστική θα βρεθούν στο Βελεστίνο και θα αναζητήσουν διπλό από τη μάχη με τον τοπικό  Ρήγα Φεραίο σε ένα ραντεβού μονόδρομο ενώ 29η στροφή θα παίξουν το τελευταίο ματς μέσα  στο στάδιο και θα αντιμετωπίσουν την Κοζάνη. Γκέλες σε όλα αυτά τα ματς απαγορεύονται διά… ροπάλου. Οι παίκτες το έχουν αντιληφθεί ο Αμανατίδης το υπερτονίζει και κατά  πάσα πιθανότητα δεν θα γίνουν, οπότε ο τελικός της χρονιάς και το ματς που πιθανότατα θα καθορίσει τίτλο και άνοδο θα παιχθεί την τελευταία αγωνιστική της σεζόν μέσα στην έδρα της ΑΕ Καραισκάκης.

Δες επίσης

Ο Στιβ Πάνος στον Προμηθέα Πατρών

Ο Στιβ Πάνος θα φορά τη φανέλα του Προμηθέα Πατρών για τα επόμενα δύο χρόνια, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της Αχαΐας. H απόκτηση του Στιβ Πάνος από τον Προμηθέα Πατρών επικυρώθηκε με την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσαν σήμερα (25/6) οι νεοφώτιστοι. Η ομάδα του Μάκη Γιατρά ενέταξε στο δυναμικό της τον 27χρονο σέντερ, ο οποίος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Α2 κατηγορία. Στα τέσσερα χρόνια παρουσίας στην Basket League, έχει φορέσει τη φανέλα των Κολοσσού, Καβάλας και Τρικάλων, με ιδιαίτερη επιτυχία. H  συμφωνία με τους Πατρινούς θα αποφέρει στον ομογενή σέντερ ένα ποσό που θα φτάνει τις 100 χιλιάδες ευρώ, για τα δύο χρόνια που θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Μάκη Γιατρά. Η σχετική ανακοίνωση: "Ο Α.Σ.Π. Προμηθέας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με το Στιβ Πάνος για τα επόμενα 2 χρόνια και τον καλωσορίζει στην οικογένειά του".