Σάββατο, 20 Απριλίου 2024
trikaladay.gr / Αθλητισμός / ωρίς Σπανούλη και Πέτγουεϊ ο Ολυμπιακός

ωρίς Σπανούλη και Πέτγουεϊ ο Ολυμπιακός

Χωρίς τον Μπρεντ Πέτγουεϊ θα αντιμετωπίσει την Τρίτη (18:30) ο Ολυμπιακός τον Άρη στο Αλεξάνδρειο, στον τρίτο αγώνα της σειράς για την ημιτελική φάση των πλέι οφ,

Χωρίς τον Μπρεντ Πέτγουεϊ θα αντιμετωπίσει την Τρίτη (18:30) ο Ολυμπιακός τον Άρη στο Αλεξάνδρειο, στον τρίτο αγώνα της σειράς για την ημιτελική φάση των πλέι οφ, καθώς ο Αμερικανός φόργουορντ υπέστη τράβηγμα στο άνω τριτημόριο του μηρού και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Μετά την εξέλιξη αυτή, ο Πέτγουεϊ αποκλείστηκε από την αποστολή για το παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη, ενώ ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Γιάννης Σφαιρόπουλος, άφησε εκτός και τον Βασίλη Σπανούλη, προκειμένου να ξεκουραστεί.

Τις θέσεις των Πέτγουεϊ και Σπανούλη στην αποστολή των Πειραιωτών θα πάρουν ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ο οποίος ξεπέρασε την τενοντίτιδα που τον ταλαιπωρούσε, και ο Βασίλης Καββαδάς.

Δες επίσης

Ο Στιβ Πάνος στον Προμηθέα Πατρών

Ο Στιβ Πάνος θα φορά τη φανέλα του Προμηθέα Πατρών για τα επόμενα δύο χρόνια, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της Αχαΐας. H απόκτηση του Στιβ Πάνος από τον Προμηθέα Πατρών επικυρώθηκε με την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσαν σήμερα (25/6) οι νεοφώτιστοι. Η ομάδα του Μάκη Γιατρά ενέταξε στο δυναμικό της τον 27χρονο σέντερ, ο οποίος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Α2 κατηγορία. Στα τέσσερα χρόνια παρουσίας στην Basket League, έχει φορέσει τη φανέλα των Κολοσσού, Καβάλας και Τρικάλων, με ιδιαίτερη επιτυχία. H  συμφωνία με τους Πατρινούς θα αποφέρει στον ομογενή σέντερ ένα ποσό που θα φτάνει τις 100 χιλιάδες ευρώ, για τα δύο χρόνια που θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Μάκη Γιατρά. Η σχετική ανακοίνωση: "Ο Α.Σ.Π. Προμηθέας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με το Στιβ Πάνος για τα επόμενα 2 χρόνια και τον καλωσορίζει στην οικογένειά του".