Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024
trikaladay.gr / Αθλητισμός / Τρεις προκρίσεις για τον ΑΠΣΤ

Τρεις προκρίσεις για τον ΑΠΣΤ

Παπαβασιλείου, Θανασάκης και Ζαμπραϊλας πήραν προκρίσεις

Πραγματοποιήθηκε, το περασμένο Σαββατοκύριακο 28-29/03/2015 στα Κουφάλια, η α΄  πανελλήνια προκριματική φάση πάλης παμπαίδων, με την συμμετοχή και του συλλόγου μας.

Η ομάδα του ΑΠΣ Τρίκαλα συμμετείχε με  τους αθλητές παρακάτω αθλητές:

Καφρίτσα Αλέξανδρο, Μπουραζάνα Απόστολο, Μπουκουβάλα Οδυσσέα, Καλόγηρο Απόστολο, Δήμου Χρήστο, Καφρίτσα Κων/νο, Τσίνα Λάμπρο, Δαλανίκα Βασίλειο, Οικονόμου Ευάγγελο, Ζαμπραϊλα Φίλιππο, Παπαβασιλείου Κων/νο, Θανασάκη Δημήτριο, Κιουσεντερλή Δημήτριο, Δήμου Μάριο, Τζιατζιά Βασίλειο και Μπαρλαφέστα Γεώργιο.

Αναλυτικότερα, ο Παπαβασιλείου Κων/νος στα 53 kgr, μετά από πολύ καλή εμφάνιση κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, ο Θανασάκης Δημήτριος στα 59 kgr κατέκτησε την 3η θέση όπως και ο Ζαμπραϊλας Φίλιππος στα 66 kgr κατέκτησε την 3η θέση.

Την 5η θέση στην κατάταξη κατέλαβαν οι: Οικονόμου Ευάγγελος, Κιουσεντερλής Δημήτριος, Δήμου Μάριος, Τζιατζιάς Βασίλειος και Μπαρλαφέστας Γεώργιος.

Την 6η θέση στην κατάταξη κατέλαβαν οι: Καφρίτσας Αλέξανδρος, Μπουραζάνας Απόστολος, Μπουκουβάλας Οδυσσέας, Καλόγηρος Απόστολος, Δήμου Χρήστος, Καφρίτσα Κων/νος, Τσίνας Λάμπρος, Δαλανίκας Βασίλειος

 

Η προσπάθειά τους ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντική και μας δίνει ελπίδες για τη συνέχεια.

Η αναζήτηση της ομορφιάς του αθλητισμού, μέσω της συμμετοχής, αποτελεί ζητούμενο για το σύλλογό μας. Γίνεται πραγματικότητα μέσω οργανωμένων εκδηλώσεων, δράσεων και αγώνων.

Γίνεται πραγματικότητα μέσω μιας ευρύτερης εκπαίδευσης που αποβλέπει στην ολοκλήρωση και στο γεγονός ότι η πάλη είναι σημαντικότερη από τη νίκη.

Σημασία έχει η συμμετοχή, η καλή διαγωγή και η επίδειξη του αθλητικού πνεύματος.

Το Δ.Σ. του συλλόγου και οι προπονητές συγχαίρουν τους αθλητές για την συμμετοχή και την προσπάθειά της.

 
Για τον ΑΠΣ Τρίκαλα
                                                                        Τσιακάρας Νίκος

Δες επίσης

Ο Στιβ Πάνος στον Προμηθέα Πατρών

Ο Στιβ Πάνος θα φορά τη φανέλα του Προμηθέα Πατρών για τα επόμενα δύο χρόνια, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της Αχαΐας. H απόκτηση του Στιβ Πάνος από τον Προμηθέα Πατρών επικυρώθηκε με την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσαν σήμερα (25/6) οι νεοφώτιστοι. Η ομάδα του Μάκη Γιατρά ενέταξε στο δυναμικό της τον 27χρονο σέντερ, ο οποίος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Α2 κατηγορία. Στα τέσσερα χρόνια παρουσίας στην Basket League, έχει φορέσει τη φανέλα των Κολοσσού, Καβάλας και Τρικάλων, με ιδιαίτερη επιτυχία. H  συμφωνία με τους Πατρινούς θα αποφέρει στον ομογενή σέντερ ένα ποσό που θα φτάνει τις 100 χιλιάδες ευρώ, για τα δύο χρόνια που θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Μάκη Γιατρά. Η σχετική ανακοίνωση: "Ο Α.Σ.Π. Προμηθέας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με το Στιβ Πάνος για τα επόμενα 2 χρόνια και τον καλωσορίζει στην οικογένειά του".