Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024
trikaladay.gr / Αθλητισμός / Τουρνουά ακαδημιών του Ασκληπιού στο βόλει

Τουρνουά ακαδημιών του Ασκληπιού στο βόλει

Ξεκινά την Μ. Δευτέρα στο κλειστό του 5ου Γυμνασίου

Άλλη μια εκδήλωση για τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου με το τριήμερο Πασχαλινό τουρνουά των ακαδημιών που θα γίνει στο Κλειστό γυμναστήριο του 5ου Γυμνασίου (Πράσινη Γωνιά).

Με την επίβλεψη των προπονητών θα διεξαχθούν αγώνες όλων κατηγοριών δίνοντας την δυνατότητα στους μικρούς αθλητές να δείξουν την μέχρι τώρα πορεία τους αλλά και να χαρούν την συμμετοχή του αγώνα, μέσα σε ένα τριήμερο χαράς και ψυχαγωγίας. Τους αγώνες μπορούν να παρακολουθήσουν όλοι οι γονείς και οι φίλοι του αθλήματος και να χειροκροτήσουν της προσπάθειες των μικρών αθλητών.

Στους μικρούς αθλητές θα απονεμηθούν έπαθλα για την συμμετοχή τους στο τουρνουά.

Το πρόγραμμα του τουρνουά

Μεγ. Δευτέρα  6/4/2015 09:00-13:00

Μεγ, Τρίτη 6/4/2015 09:00-13:00 και

Μεγ. Τετάρτη 6/4/2015 09:00-13:00

 

Δες επίσης

Ο Στιβ Πάνος στον Προμηθέα Πατρών

Ο Στιβ Πάνος θα φορά τη φανέλα του Προμηθέα Πατρών για τα επόμενα δύο χρόνια, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της Αχαΐας. H απόκτηση του Στιβ Πάνος από τον Προμηθέα Πατρών επικυρώθηκε με την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσαν σήμερα (25/6) οι νεοφώτιστοι. Η ομάδα του Μάκη Γιατρά ενέταξε στο δυναμικό της τον 27χρονο σέντερ, ο οποίος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Α2 κατηγορία. Στα τέσσερα χρόνια παρουσίας στην Basket League, έχει φορέσει τη φανέλα των Κολοσσού, Καβάλας και Τρικάλων, με ιδιαίτερη επιτυχία. H  συμφωνία με τους Πατρινούς θα αποφέρει στον ομογενή σέντερ ένα ποσό που θα φτάνει τις 100 χιλιάδες ευρώ, για τα δύο χρόνια που θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Μάκη Γιατρά. Η σχετική ανακοίνωση: "Ο Α.Σ.Π. Προμηθέας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με το Στιβ Πάνος για τα επόμενα 2 χρόνια και τον καλωσορίζει στην οικογένειά του".