Σάββατο, 20 Απριλίου 2024
trikaladay.gr / Αθλητισμός / «Τελειώνουν» Γουίλμπεκιν και Ίνγκλις!

«Τελειώνουν» Γουίλμπεκιν και Ίνγκλις!

Δύσκολα θα συνεχίσουν την καριέρα τους στην ΑΕΚ οι Σκότι Γουίλμπεκιν και Καρλ Ίνγκλις.

Από τώρα ξεκινάει τα πλάνα της για τη νέα αγωνιστική περίοδο η ΑΕΚ η οποία θέλει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Α1, αλλά και να μπορέσει – εφόσον βρεθεί στην Ευρώπη- να δείξει και εκεί καλό πρόσωπο.

Για το ποιοι θα συνεχίσουν από το τωρινό ρόστερ, υπάρχουν αρκετά σενάρια και στις περιπτώσεις κάποιων παικτών, τα πράγματα είναι περισσότερο ξεκάθαρα. Ο Ποπς Μενσά – Μπονσού δεν είναι γνωστό αν υπολογίζεται και σε αυτό σημαντικό ρόλο θα παίξει η εξέλιξη του θέματος με το ντόπινγκ.

Από εκεί και πέρα, ο Καρλ Ίνγκλις εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αναμένεται να αποχωρήσει. Από τη μία είναι η μη σταθερή παρουσία του στα μεγάλα παιχνίδια και πο την άλλη οι τελευταίες του δηλώσεις που… φωτογράφιζε τον Ολυμπιακό.

Κατά τα άλλα, μπέρδεμα έχει προκύψει και με τον Σκότι Γουίλμπεκιν. Ο Ντράγκαν Σάκοτα έχει εισηγηθεί θετικά για την παραμονή του, ωστόσο ο ίδιος θέλει να συμμετάσχει στο Summer League έτσι ώστε να μπορέσει να βρει μία θέση στο NBA.

Εφόσον λάβει μέρος σε αυτό το τουρνουά, ενδέχεται να βρίσκεται εκεί έως τον Σεπτέμβρη και η ΑΕΚ δεν είναι διατεθειμένη να τον περιμένει.

Δες επίσης

Ο Στιβ Πάνος στον Προμηθέα Πατρών

Ο Στιβ Πάνος θα φορά τη φανέλα του Προμηθέα Πατρών για τα επόμενα δύο χρόνια, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της Αχαΐας. H απόκτηση του Στιβ Πάνος από τον Προμηθέα Πατρών επικυρώθηκε με την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσαν σήμερα (25/6) οι νεοφώτιστοι. Η ομάδα του Μάκη Γιατρά ενέταξε στο δυναμικό της τον 27χρονο σέντερ, ο οποίος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Α2 κατηγορία. Στα τέσσερα χρόνια παρουσίας στην Basket League, έχει φορέσει τη φανέλα των Κολοσσού, Καβάλας και Τρικάλων, με ιδιαίτερη επιτυχία. H  συμφωνία με τους Πατρινούς θα αποφέρει στον ομογενή σέντερ ένα ποσό που θα φτάνει τις 100 χιλιάδες ευρώ, για τα δύο χρόνια που θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Μάκη Γιατρά. Η σχετική ανακοίνωση: "Ο Α.Σ.Π. Προμηθέας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με το Στιβ Πάνος για τα επόμενα 2 χρόνια και τον καλωσορίζει στην οικογένειά του".