Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024
trikaladay.gr / Αθλητισμός / Στις 16/05 η κλήρωση της λαχειοφόρου του ΑΟΤ

Στις 16/05 η κλήρωση της λαχειοφόρου του ΑΟΤ

Με δώρο ένα μηχανάκι Daytona Yes 125.Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟ Τρίκαλα:

Σας ενημερώνουμε ότι η κλήρωση για το μεγάλο δώρο της λαχειοφόρου του ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (DAYTONA YES 125)  θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16/5/2015 στο Club BARROUGE στις 7 το απόγευμα.

Στα λαχεία που έχει κυκλοφορήσει η ομάδα μας αναγράφεται ότι η κλήρωση θα έπρεπε να γίνει στις 26/4/2015. Η αναβολή για το Σάββατο 16/5/2015 δίνει την δυνατότητα στην ομάδα μας να διαθέσει περισσότερους λαχνούς και να έχει περισσότερα έσοδα.

Η οικονομική ενίσχυση της ομάδας μέσω της λαχειοφόρου είναι σημαντική για την πορεία πρωταθλητισμού που έχει φέτος η ομάδα της πόλης μας. Από αύριο, ειδικό συνεργείο θα «χτενίζει» όλη την πόλη και περιμένουμε από όλους τους φιλάθλους τη βοήθειά τους σε αυτό το εγχείρημα οικονομικής ενίσχυσης της αγαπημένης μας ομάδας.

Ευχαριστούμε όλους εσάς για τη μεγάλη στήριξη που παρέχετε στον ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ.

Δες επίσης

Ο Στιβ Πάνος στον Προμηθέα Πατρών

Ο Στιβ Πάνος θα φορά τη φανέλα του Προμηθέα Πατρών για τα επόμενα δύο χρόνια, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της Αχαΐας. H απόκτηση του Στιβ Πάνος από τον Προμηθέα Πατρών επικυρώθηκε με την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσαν σήμερα (25/6) οι νεοφώτιστοι. Η ομάδα του Μάκη Γιατρά ενέταξε στο δυναμικό της τον 27χρονο σέντερ, ο οποίος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Α2 κατηγορία. Στα τέσσερα χρόνια παρουσίας στην Basket League, έχει φορέσει τη φανέλα των Κολοσσού, Καβάλας και Τρικάλων, με ιδιαίτερη επιτυχία. H  συμφωνία με τους Πατρινούς θα αποφέρει στον ομογενή σέντερ ένα ποσό που θα φτάνει τις 100 χιλιάδες ευρώ, για τα δύο χρόνια που θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Μάκη Γιατρά. Η σχετική ανακοίνωση: "Ο Α.Σ.Π. Προμηθέας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με το Στιβ Πάνος για τα επόμενα 2 χρόνια και τον καλωσορίζει στην οικογένειά του".