Τρίτη, 23 Απριλίου 2024
trikaladay.gr / Αθλητισμός / Ρούσσας: «Γυάλιζαν τα μάτια των παικτών μου»

Ρούσσας: «Γυάλιζαν τα μάτια των παικτών μου»

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε στο τέλος ο Τάκης Ρούσσας που αφιέρωσε την νίκη στην κόρη του.
Μιλώντας στo Sportrikala σημείωσε:
«Δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τι έχουμε κάνει τόσο τα παιδιά όσο και εγώ. Είναι κάτι απίστευτο. Είχαμε αρχίσει σιγά σιγά να το πιστεύουμε μετά την πρώτη νίκη που κάναμε με τους Σιναράδες και είναι μεγάλη επιτυχία που καταφέραμε να εξασφαλίσουμε την άνοδο μία αγωνιστική πριν το τέλος των μπαράζ. Συγχαρητήρια στα παιδιά, στους φιλάθλους, στον κ. Φραγκούλη, τον κ. Χαλβατζά, τον Νίκο Θεοδώρου που είναι η ψυχή της ομάδας. Αυτήν την νίκη την αφιερώνω στην κόρη μου την οποία αγαπώ πολύ».
Για το ανησύχησε κατά την διάρκεια του αγώνα τόνισε: «Δεν φοβήθηκα αν θα στραβώσει το παιχνίδι σήμερα. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, δημιουργήσαμε προϋποθέσεις και ευκαιρίες για γκολ ενώ το Βελισσάριο χωρίς καν να μας απειλήσει κέρδισε πέναλτι, το έχασε, αλλά εγώ ξέρω ότι τα μάτια των δικών μου παιδιών γυάλιζαν και δεν θα το χάναμε με τίποτα το παιχνίδι».

Δες επίσης

Ο Στιβ Πάνος στον Προμηθέα Πατρών

Ο Στιβ Πάνος θα φορά τη φανέλα του Προμηθέα Πατρών για τα επόμενα δύο χρόνια, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της Αχαΐας. H απόκτηση του Στιβ Πάνος από τον Προμηθέα Πατρών επικυρώθηκε με την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσαν σήμερα (25/6) οι νεοφώτιστοι. Η ομάδα του Μάκη Γιατρά ενέταξε στο δυναμικό της τον 27χρονο σέντερ, ο οποίος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Α2 κατηγορία. Στα τέσσερα χρόνια παρουσίας στην Basket League, έχει φορέσει τη φανέλα των Κολοσσού, Καβάλας και Τρικάλων, με ιδιαίτερη επιτυχία. H  συμφωνία με τους Πατρινούς θα αποφέρει στον ομογενή σέντερ ένα ποσό που θα φτάνει τις 100 χιλιάδες ευρώ, για τα δύο χρόνια που θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Μάκη Γιατρά. Η σχετική ανακοίνωση: "Ο Α.Σ.Π. Προμηθέας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με το Στιβ Πάνος για τα επόμενα 2 χρόνια και τον καλωσορίζει στην οικογένειά του".