Σάββατο, 20 Απριλίου 2024
trikaladay.gr / Αθλητισμός / Παρδάλης:» Προβάδισμα για την ΠΑΕ ο Κουτσούρης»

Παρδάλης:» Προβάδισμα για την ΠΑΕ ο Κουτσούρης»

Ο πρόεδρος του ΑΟ Τρίκαλα Κώστας Παρδάλης σε τηλεοπτική του συνέντευξη στην TV10 μίλησε για όλα τα ανοιχτά θέματα της ομάδας.

Από την τεράστια επιτυχία της ανόδου στην Φούτμπολ Λιγκ όσο για την επόμενη μέρα της ΠΑΕ. Τόνισε ότι το ηθικό προβάδισμα το έχει για την διοίκηση ο Χάρης Κουτσούρης αλλά δεν απέκλεισε και κάποια έκπληξη. Τονίζοντας ότι όλα θα γίνουν με διαφάνεια. Από εκεί και πέρα ζήτησε την μεγαλύτερη δυνατή στήριξη των φιλάθλων σε όλους τους τομείς. Αναλυτικά τα πιο σημαντικά στοιχεία της συνέντευξης:

H σεζόν που έφυγε: Για το καλό της ομάδας το καλοκαίρι κάποιοι άνθρωποι μπήκαν μπροστά για να βγάλουν την ομάδα από τα προβλήματα. Εμένα την πρόταση για πρόταση την έκανε ο Χάρης Κουτσούρης, τον ευχαριστώ, όπως και τους ανθρώπους του ΑΟ Φλαμουλίου. Ενώ σημαντικό ρόλο έπαιξαν την προηγούμενη χρονιά τόσο ο κ. Κουτσούρης, όσο και η παλιά διοίκηση μαζί με τους Σακαφλιάδες.

Κάποιοι μάλιστα προσπαθούσαν να μας αποθαρρύνουν για την πρωτοβουλία αυτή που πήραμε για την ανάταση της ομάδας. Δεν τους ακούσαμε και τελικά φτάσαμε

Οι οικονομικές εκκρεμότητες: Με τον Χάρη Κουτσούρη είχαμε συμφωνήσει να ύπαρχε το 2/3 στο οικονομικό. Αλλά αυτή τη στιγμή είναι στο μισό μισό. Βέβαια υπάρχουν αυτή τη στιγμή εκκρεμότητες που πιστεύω ότι ο κ. Κουτσούρης θα τις καλύψει.

Η επόμενη μέρα για την ΠΑΕ: Το ηθικό προβάδισμα για την ΠΑΕ την έχει ο κ. Κουτσούρης, αυτό είναι κάτι το οποίο το έχουμε πει ξεκάθαρα.

Για το Δ.Σ.: Σίγουρα δεν μπορώ να πω ότι η χρονιά δεν είχε τα προβλήματα της. Από εκεί και πέρα οι διαφωνίες υπήρξαν, αλλά στο τέλος υπήρχε η λογική για το καλύτερο για την ομάδα.

Για τους φιλάθλους: Η αλήθεια είναι ότι εγώ προσωπικά θα περίμενα περισσότερη στήριξη από τους φιλάθλους. Άλλωστε είναι σημαντικό να έχουμε οφέλη από την πόλη.

Ενώ είναι σημαντικό ότι τόσο ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου και ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης ήταν κοντά μας. Ενώ υπάρχει η δέσμευση από τον δήμαρχο για την αντικατάσταση του χλοοτάπητα, αλλά και την βοήθεια για το βοηθητικό στάδιο, αλλά και για χώρο στην ομάδα.

Οι προϋποθέσεις για να παραμένει στην διοίκηση: Θέλω να υπάρχει ένας εύρωστος οικονομικά παράγοντας, αλλά και να υπάρχει στήριξη από όλους τους φορείς.

Επαφή με Κουτσούρη: Στην συνάντηση ο κ. Κουτσούρης είχε πει ότι θα καλύψει το οικονομικό κενό που υπάρχει και είναι πάνω από 16 χιλιάδες ευρώ για την σεζόν που τελείωσε. Αλλά για την επόμενη μέρα ο κ. Κουτσούρης έχει τον πρώτο λόγο, από εκεί και πέρα αν υπάρξει άλλη πρόταση θα την εξετάσουμε, αυτό θα γίνει μετά από τις κατάλληλες κινήσεις.

Γενική συνέλευση για όλους: Όταν θα έρθει η ώρα για να γίνει ΠΑΕ ο ερασιτέχνης ΑΟ Τρίκαλα θα κάνει μια ανοιχτή γενική συνέλευση, ώστε ο κόσμος να ξέρει όλες τις λεπτομέρειες. Αλλά δυστυχώς οι εγγραφές που γίνονται στον ερασιτέχνη είναι ελάχιστες.

Για την ΠΑΕ: Εμείς δεν ενδιαφερόμαστε για την ΠΑΕ, αντίθετα στο μυαλό μας είναι να συνεχίσουμε κανονικά στον Ερασιτέχνη ΑΟ Τρίκαλα. Όσο για τον κ. Κουτσούρη θέλει το 67% των μετοχών της ΠΑΕ που θα γίνει, αλλά όλα αυτά θα πρέπει να γίνουν με προσεχτικά βήματα και να έχει άποψη και ο φίλαθλος κόσμος.

Για τον Πλεξίδα: Όσο εγώ είμαι πρόεδρος του ΑΟ Τρίκαλα δεν πρόκειται ποτέ να υπογράψω την επιστροφή του Βαγγέλη Πλεξίδα. Ο λόγος είναι ξεκάθαρος και έχει να κάνει με την παλιά του παρουσία στην ομάδα.

Για το θέμα του προπονητή: Θεωρώ ότι θα πρέπει να μείνει στην ομάδα ως προπονητής ο Περικλής Αμανατίδης. Αυτό είναι θέμα και ηθικό, αλλά και με όσα έγιναν με την παρουσία του για την επιτυχία της ομάδας.

Δες επίσης

Ο Στιβ Πάνος στον Προμηθέα Πατρών

Ο Στιβ Πάνος θα φορά τη φανέλα του Προμηθέα Πατρών για τα επόμενα δύο χρόνια, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της Αχαΐας. H απόκτηση του Στιβ Πάνος από τον Προμηθέα Πατρών επικυρώθηκε με την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσαν σήμερα (25/6) οι νεοφώτιστοι. Η ομάδα του Μάκη Γιατρά ενέταξε στο δυναμικό της τον 27χρονο σέντερ, ο οποίος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Α2 κατηγορία. Στα τέσσερα χρόνια παρουσίας στην Basket League, έχει φορέσει τη φανέλα των Κολοσσού, Καβάλας και Τρικάλων, με ιδιαίτερη επιτυχία. H  συμφωνία με τους Πατρινούς θα αποφέρει στον ομογενή σέντερ ένα ποσό που θα φτάνει τις 100 χιλιάδες ευρώ, για τα δύο χρόνια που θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Μάκη Γιατρά. Η σχετική ανακοίνωση: "Ο Α.Σ.Π. Προμηθέας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με το Στιβ Πάνος για τα επόμενα 2 χρόνια και τον καλωσορίζει στην οικογένειά του".