Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024
trikaladay.gr / Αθλητισμός / Παπαζογλου: Πρόβλημα το ότι δεν έχουμε κίνητρο

Παπαζογλου: Πρόβλημα το ότι δεν έχουμε κίνητρο

Δειτε αναλυτικά τι δηλωσαν οι προπονητές Τρικάλων και o A, Xαρις στη συνέντευξη Τυπου

 

Αναλυτικά ο Κώστας Παπάζογλου δήλωσε : «Συγχαρητήρια στον Άρη και για το σημερινό παιχνίδι και γενικά για την παρουσία του στο πρωτάθλημα. Είναι μια ομάδα που μου αρέσει ο τρόπος που παίζει, εξαρχής θεωρούσα ότι αυτό είναι το πιο δύσκολο για μας από τα τέσσερα τελευταία ματς. Δυστυχώς είχαμε πρόβλημα με τον Σλάβεν Τσούπκοβιτς που απέκτησε στα τελευταία 30” με ΑΕΚ κι έχασε σημαντικές προπονήσεις και φυσικά τον Ινγκραμ που δεν έκανε σχεδόν καθόλου προπόνηση αυτή την εβδομάδα, παρά μόνο μισή ώρα την Πέμπτη. Αυτά φάνηκαν και στα νούμερά τους δεν είχαν καλό ρυθμό, σε άλλη περίπτωση   ίσως θα είχαμε  άλλη τύχη. Δεν είναι μόνο αυτό, όταν είσαι στα Τρίκαλα είναι ατυχία να χάνεις δύο βασικούς παίκτες σου πέφτει και  η ποιότητα προπόνησης και ρίχνει όλη την ομάδα. Το δεύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε είναι του κινήτρου το οποίο την ημέρα του παιχνιδιού μπορεί να επηρεάσει θετικά ή αρνητικά. Εμείς δεν έχουμε κάποιον συγκεκριμένο στόχο με αποτέλεσμα τα παιδιά όσο και να προσπαθούμε να χάνονται στην προπόνηση και να έχουν το μυαλό αλλού και το καταλαβαίνω. Στο παιχνίδι, είχαμε δουλέψει έτσι ώστε να ρισκάρουμε λίγο παραπάνω στο σουτ κάποιων παικτών από τον Αρη γιατί είναι πολύ δυνατός κάτω από το καλάθι, έχει καλούς και γρήγορους κοντούς και θέλαμε να τους κρατήσουμε εκτός ρακέταε. Ως ένα σημείο το καταφέραμε, δυστυχώς όμως δώσαμε επιθετικά ριμπάουντ και τα μετέτρεψαν  σε καλάθια. Δεν είμαι ικανοποιημένος στο Α’ ημίχρονο από συγκέντρωση και προσπάθεια. Δείξαμε διαφορετικό πρόσωπο στο β’, αλλάξαμε πράγματα στην ομάδα και στον τρόπο άμυνά μας. Οι μεγάλες αδυναμίες μας  φάνηκαν στα τελευταία τρία λεπτά όταν ο Σίμτσακ που έκανε εκπληκτικό παιχνίδι πήρε καλάθια και φάουλ, η κόπωση έπαιξε μεγάλο ρόλο, χάσαμε ελεύθερα σουτ, έβαλε ο Χάρις κάποια δικά του, το χάσαμε στον πόντο, αυτό είναι το μπάσκετ. Το σουτ και το καλάθι δίνει ψυχολογία».

Εκ μέρους των παικτών της ομάδας μίλησε ο Α. Χάρις που κι αυτός με τη σειρά του ανέφερε «Συγχαρητήρια στον Άρη για την νίκη που πέτυχε σήμερα. Ξέραμε ότι είναι μία πολύ καλή ομάδα, μία πολύ δυνατή ομάδα και έπρεπε να παίξουμε απέναντι τους το καλύτερο μας παιχνίδι, όχι μόνο για ένα ημίχρονο αλλά σε όλον τον αγώνα για να μπορέσουμε να κερδίσουμε. Σήμερα παίξαμε καλά μόνο σε κάποια σημεία του αγώνα και διαπιστώσαμε ότι αυτό δεν φτάνει για να κερδίσεις μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου και το προπονητικό τιμ, πιστέψαμε και παλέψαμε μέχρι το τέλος και αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Δες επίσης

Ο Στιβ Πάνος στον Προμηθέα Πατρών

Ο Στιβ Πάνος θα φορά τη φανέλα του Προμηθέα Πατρών για τα επόμενα δύο χρόνια, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της Αχαΐας. H απόκτηση του Στιβ Πάνος από τον Προμηθέα Πατρών επικυρώθηκε με την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσαν σήμερα (25/6) οι νεοφώτιστοι. Η ομάδα του Μάκη Γιατρά ενέταξε στο δυναμικό της τον 27χρονο σέντερ, ο οποίος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Α2 κατηγορία. Στα τέσσερα χρόνια παρουσίας στην Basket League, έχει φορέσει τη φανέλα των Κολοσσού, Καβάλας και Τρικάλων, με ιδιαίτερη επιτυχία. H  συμφωνία με τους Πατρινούς θα αποφέρει στον ομογενή σέντερ ένα ποσό που θα φτάνει τις 100 χιλιάδες ευρώ, για τα δύο χρόνια που θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Μάκη Γιατρά. Η σχετική ανακοίνωση: "Ο Α.Σ.Π. Προμηθέας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με το Στιβ Πάνος για τα επόμενα 2 χρόνια και τον καλωσορίζει στην οικογένειά του".