Σάββατο, 20 Απριλίου 2024
trikaladay.gr / Αθλητισμός / ΠΑΟ, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ απαιτούν την κάθαρση στο ποδοσφαιρο

ΠΑΟ, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ απαιτούν την κάθαρση στο ποδοσφαιρο

Οι ισχυροί άντρες των Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ συμφώνησαν πως η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και πρέπει να διασφαλίσουν την αξιοπιστία

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση που είχαν οι Γιάννης Αλαφούζος, Δημήτρης Μελισσανίδης και Ιβάν Σαββίδης με σκοπό να συζητήσουν τις εξελίξεις που επικρατούν στον ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οι ισχυροί άντρες των Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ συμφώνησαν πως η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και πρέπει να διασφαλίσουν την αξιοπιστία του ελληνικού πρωταθλήματος.

Δεν κατεβαίνει του χρόνου ο Παναθηναϊκός αν δεν εξασφαλιστεί η αξιοπιστία.

Από τα όσα διέρρευσαν, η κουβέντα τους επικεντρώθηκε στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης στον χώρο του ποδοσφαίρου, που ερευνάται από τη δικαιοσύνη, καθώς στο θέμα διατησία-ΕΠΟ, με τους τρεις να συμφωνούν ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο και άμεσα θα πρέπει να γίνουν αλλαγές σε όλα τα επίπεδα. Ο χρονικός ορίζοντας που έθεσαν, για να γίνουν οι όποιες αλλαγές, είναι το επόμενο δίμηνο.

Από την πλευρά τους στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού δηλώνουν πως: «Ο Παναθηναϊκός σκέφτεται πολύ σοβαρά να μην κατέβει στο επόμενο πρωτάθλημα εφόσον δεν εξασφαλιστεί η αξιοπιστία του».

Δες επίσης

Ο Στιβ Πάνος στον Προμηθέα Πατρών

Ο Στιβ Πάνος θα φορά τη φανέλα του Προμηθέα Πατρών για τα επόμενα δύο χρόνια, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της Αχαΐας. H απόκτηση του Στιβ Πάνος από τον Προμηθέα Πατρών επικυρώθηκε με την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσαν σήμερα (25/6) οι νεοφώτιστοι. Η ομάδα του Μάκη Γιατρά ενέταξε στο δυναμικό της τον 27χρονο σέντερ, ο οποίος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Α2 κατηγορία. Στα τέσσερα χρόνια παρουσίας στην Basket League, έχει φορέσει τη φανέλα των Κολοσσού, Καβάλας και Τρικάλων, με ιδιαίτερη επιτυχία. H  συμφωνία με τους Πατρινούς θα αποφέρει στον ομογενή σέντερ ένα ποσό που θα φτάνει τις 100 χιλιάδες ευρώ, για τα δύο χρόνια που θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Μάκη Γιατρά. Η σχετική ανακοίνωση: "Ο Α.Σ.Π. Προμηθέας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με το Στιβ Πάνος για τα επόμενα 2 χρόνια και τον καλωσορίζει στην οικογένειά του".