Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024
trikaladay.gr / Αθλητισμός / «Πήρε φωτιά» η μάχη των Play-out

«Πήρε φωτιά» η μάχη των Play-out

 Στο 2ο όμιλο τέσσερις ομάδας παλεύουν για την αποφυγή μιας θέσης υποβιβασμού. Η Αναγέννηση Καρδίτσας νίκησε εντός έδρας τον Τύρναβο

Ο Παναιγιάλειος και η Ερμιονίδα ήταν οι μεγάλοι κερδισμένοι στη 2η αγωνιστική των play out στον 1ο όμιλο, κάνοντας σημαντικό βήμα παραμονής, ενώ χαμός γίνεται στο 2ο όμιλο.

Συγκεκριμένα ο Παναιγιάλειος επιβλήθηκε της Καλλιθέας 3-1 στο Αίγιο και παρέμεινε στην 1η θέση της ειδικής βαθμολογίας, σε απόσταση πλέον έξι βαθμών από την αθηναϊκή ομάδα, που είναι στην 4η θέση, που οδηγεί στον υποβιβασμό.

Σημαντική νίκη για την εξασφάλιση της παραμονής πέτυχε και η Ερμιονίδα, μετά το εντός έδρας 3-1 επί του Αχαρναϊκού, ενώ την πρώτη νίκη και τους πρώτους βαθμούς στα play out πανηγύρισε ο Ηρακλής Ψαχνών, επικρατώντας της Επισκοπής 2-0 στην Εύβοια.

Στο 2ο όμιλο τέσσερις ομάδας παλεύουν για την αποφυγή μιας θέσης υποβιβασμού. Η Αναγέννηση Καρδίτσας νίκησε εντός έδρας τον Τύρναβο 2-1 κι έφθασε στους έξι βαθμούς,. Όσους έχει και ο Αγροτικός Αστέρας που κατέβαλε την αντίσταση του Πιερικού στον Εύοσμο με 1-0, ενώ η Ζάκυνθος γνώρισε τη δεύτερη ήττα της, με τον Αιγινιακό να φθάνει στο πολύτιμο 1-0 και στους 5β. Η νησιωτική ομάδα έχει «κολλήσει» στους 6β, με τους οποίους άρχισε τα play out

Tα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής

1ος Όμιλος

Ηρακλής Ψαχνών – Επισκοπή 2-0 (32′ Ράντι, 90′ Ενρίκο)
Ερμιονίδα-Αχαρναϊκός 3-1 (4′ Συμελίδης, 65′ Κουτσοσπύρος, 90′ Όμο – 14′ Παπατόλιος)
Παναιγιάλειος-Καλλιθέα 3-1 (57′ Μπουρλάκης, 77′ Φουρτάδο, 89′ Μίλιεβιτς – 16′ Γιαννίτσης)

2ος Όμιλος
Αναγέννηση Καρδίτσας-Τύρναβος 2-1 (25΄, 58′ Τζέκος – 29′ Καραμανλής)
Αγροτικός Αστέρας-Πιερικός 1-0 (53′ Τσεμπερίδης)
Αιγινιακός-Ζάκυνθος 1-0 (44′ Γιαζιτόγλου)

 

Σήμερα τα πλέι-οφ

Ο Λιαχούδης από τον Σύνδεσμο Μακεδονίας ορίστηκε από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας να διευθύνει την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Football League ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Παναχαϊκή.

Το παιχνίδι του έτερου πρωτοπόρου του μίνι πρωταθλήματος, Ηρακλή, με αντίπαλό τον Ολυμπιακό Βόλου στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας θα διευθύνει ο Θάνος

 

ΣΉΜΕΡΑ

Ολυμπιακός Βόλου – Ηρακλής

Λάρισα – Απόλλων Σμύρνης

ΑΕΚ – Παναχαϊκή

Δες επίσης

Ο Στιβ Πάνος στον Προμηθέα Πατρών

Ο Στιβ Πάνος θα φορά τη φανέλα του Προμηθέα Πατρών για τα επόμενα δύο χρόνια, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της Αχαΐας. H απόκτηση του Στιβ Πάνος από τον Προμηθέα Πατρών επικυρώθηκε με την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσαν σήμερα (25/6) οι νεοφώτιστοι. Η ομάδα του Μάκη Γιατρά ενέταξε στο δυναμικό της τον 27χρονο σέντερ, ο οποίος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Α2 κατηγορία. Στα τέσσερα χρόνια παρουσίας στην Basket League, έχει φορέσει τη φανέλα των Κολοσσού, Καβάλας και Τρικάλων, με ιδιαίτερη επιτυχία. H  συμφωνία με τους Πατρινούς θα αποφέρει στον ομογενή σέντερ ένα ποσό που θα φτάνει τις 100 χιλιάδες ευρώ, για τα δύο χρόνια που θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Μάκη Γιατρά. Η σχετική ανακοίνωση: "Ο Α.Σ.Π. Προμηθέας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με το Στιβ Πάνος για τα επόμενα 2 χρόνια και τον καλωσορίζει στην οικογένειά του".