Σάββατο, 20 Απριλίου 2024
trikaladay.gr / Αθλητισμός / Πάνος: «Να αφήσουμε μια θετική νότα στους πιστούς οπαδούς μας»

Πάνος: «Να αφήσουμε μια θετική νότα στους πιστούς οπαδούς μας»

Όλα όσα έγραψε ο παίκτης των Τρικάλων στο blog του.

Χαιρετισμούς από τα Τρίκαλα!

Την τελευταία φορά που επικοινωνήσαμε ετοιμαζόμασταν για μια σκληρή μάχη εναντίον του Άρη. Δυστυχώς ηττηθήκαμε και δεν παίξαμε όσο καλά θα θέλαμε. Μετά από πολύ σκληρή εβομάδα προπονήσεων βγήκαμε στον αγώνα λίγο νωθροί και παραμείναμε έτσι για το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.

Αρκετοί από τους παίκτες μας είχαν προβλήματα τραυματισμών και δεν αποδώσαμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Περιττό να πούμε ότι ο Άρης έπαιξε ένα συμπαγές και ενεργητικό παιχνίδι και πρέπει να τους συγχαρούμε για την δίκαιη νίκη του.

Είναι τρελό πόσο γρήγορα κυλά η σεζόν! Μπαίνοντας στην τελευταία εβδομάδα νιώθω μια γλυκόπικρη γεύση σκεπτόμενος την πιθανότητα να μην έχω την ευκαιρία να παίξω ξανά με συγκεκριμένους συμπαίκτες μου. Ολοκληρώσαμε την προετοιμασία μας και η ατμόσφαιρα είναι σπουδαία. Κάναμε μια δύσκολη προπόνηση και πραγματικά προσπαθούμε να συγκεντρωθούμε στον αγώνα κόντρα στο Ρέθυμνο. Βιώσαμε έντονα συναισθήματα την φετινή σεζόν και είναι πολύ σημαντικό για μας να νικήσουμε αυτό το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι και να αφήσουμε μια θετική νότα στους πιστούς οπαδούς μας!

Μείνετε συντονισμένοι

Στηβ

 

Δες επίσης

Ο Στιβ Πάνος στον Προμηθέα Πατρών

Ο Στιβ Πάνος θα φορά τη φανέλα του Προμηθέα Πατρών για τα επόμενα δύο χρόνια, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της Αχαΐας. H απόκτηση του Στιβ Πάνος από τον Προμηθέα Πατρών επικυρώθηκε με την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσαν σήμερα (25/6) οι νεοφώτιστοι. Η ομάδα του Μάκη Γιατρά ενέταξε στο δυναμικό της τον 27χρονο σέντερ, ο οποίος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Α2 κατηγορία. Στα τέσσερα χρόνια παρουσίας στην Basket League, έχει φορέσει τη φανέλα των Κολοσσού, Καβάλας και Τρικάλων, με ιδιαίτερη επιτυχία. H  συμφωνία με τους Πατρινούς θα αποφέρει στον ομογενή σέντερ ένα ποσό που θα φτάνει τις 100 χιλιάδες ευρώ, για τα δύο χρόνια που θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Μάκη Γιατρά. Η σχετική ανακοίνωση: "Ο Α.Σ.Π. Προμηθέας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με το Στιβ Πάνος για τα επόμενα 2 χρόνια και τον καλωσορίζει στην οικογένειά του".