Τρίτη, 23 Απριλίου 2024
trikaladay.gr / Αθλητισμός / Πάει Φιλιππίνες ο Αλεξάντερ!

Πάει Φιλιππίνες ο Αλεξάντερ!

Την λύση της συνεργασίας με τον Αμερικανό ανακοίνωσε η ΚΑΕ.

Ο Κουάμε Αλεξάντερ, ο εντυπωσιακός Αμερικανός παίκτης των Τρικάλων BC Aries που πρόσφερε πολλά όσον αφορά την παραμονή της ομάδας στην Α1 δεν θα ενισχύσει τα Τρίκαλα BC Aries στα δύο τελευταία παιχνίδια με Ρέθυμνο και ΠΑΟΚ. Ο λόγος το γεγονός ότι δέχτηκε μία πολύ καλή πρόταση απο τις Φιλιππίνες για τρεις μήνες με τα χρήματα που θα εισπράξει η ομάδα να υπερκαλύπτει και το πρόστιμο του ΕΣΑΚΕ μιας και η σεζόν θα τελειώσει με λιγότερους παίκτες. Η πρόταση ήταν πολύ μεγάλη και για τον Αλεξάντερ με κύκλους της ΚΑΕ ωστόσο να λένε ότι είναι πολύ πιθανόν ο Αμερικάνος να είναι και πάλι στο ρόστερ των Τρικάλων BC Aries  την νέα σεζόν μιας και τοσο αυτός όσο και ο μάνατζερ του εκτίμησαν την διευκόλυνση που του έγινε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«H KAE Τρίκαλα  BC  Aries ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον Κουάμε Αλεξάντερ.  Ο Αμερικανός παίκτης ζήτησε να φύγει λίγες μέρες νωρίτερα από την λήξη της σεζόν καθώς είχε μία άκρως δελεαστική πρόταση γι’ αυτόν από το εξωτερικό.  Η καλή συνεργασία μαζί του και η μεγάλη βοήθεια του στην παραμονή της ομάδας στην Α1 έκανε την ΚΑΕ να αποδεχτεί το αίτημα του. Τον ευχαριστούμε για όσα πρόσφερε στην ομάδα και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Δες επίσης

Ο Στιβ Πάνος στον Προμηθέα Πατρών

Ο Στιβ Πάνος θα φορά τη φανέλα του Προμηθέα Πατρών για τα επόμενα δύο χρόνια, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της Αχαΐας. H απόκτηση του Στιβ Πάνος από τον Προμηθέα Πατρών επικυρώθηκε με την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσαν σήμερα (25/6) οι νεοφώτιστοι. Η ομάδα του Μάκη Γιατρά ενέταξε στο δυναμικό της τον 27χρονο σέντερ, ο οποίος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Α2 κατηγορία. Στα τέσσερα χρόνια παρουσίας στην Basket League, έχει φορέσει τη φανέλα των Κολοσσού, Καβάλας και Τρικάλων, με ιδιαίτερη επιτυχία. H  συμφωνία με τους Πατρινούς θα αποφέρει στον ομογενή σέντερ ένα ποσό που θα φτάνει τις 100 χιλιάδες ευρώ, για τα δύο χρόνια που θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Μάκη Γιατρά. Η σχετική ανακοίνωση: "Ο Α.Σ.Π. Προμηθέας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με το Στιβ Πάνος για τα επόμενα 2 χρόνια και τον καλωσορίζει στην οικογένειά του".