Τρίτη, 23 Απριλίου 2024
trikaladay.gr / Αθλητισμός / Ο Θώμος πρόεδρος στον Α.Σ. Μετέωρα

Ο Θώμος πρόεδρος στον Α.Σ. Μετέωρα

 

Ο βετεράνος άσος των Μετεώρων θα ηγηθεί του νέου διοικητικού συμβουλίου  στο σωματείο της Καλαμπάκας

 

Ο βετεράνος άσος των Μετεώρων θα ηγηθεί του νέου διοικητικού συμβουλίου  στο σωματείο της Καλαμπάκας. Στο δελτίο τύπου αναφέρεται : Σας ενημερώνουμε πως το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ Μετεώρων συγκροτήθηκε σε σώμα με απόφαση των μελών του, που συνεδρίασε την Τρίτη  2 Ιουνίου 2015.

Πρόεδρος: Θώμος Γεώργιος

Αντιπρόεδρος: Γκούμπλιας Βασίλειος

Γενικός Γραμματέας: Σιαμουρέλης Γεώργιος

Ταμίας: Μανώλης Δημήτριος

Γενικοί Αρχηγοί: Γραβάνης Μάριος, Μανώλης Γεώργιος, Καψάλης Απόστολος

Έφορος Γ. Καθηκόντων: Γιαννιώτης Βασίλειος

Έφοροι υλικού: Κοτσιλιάνος Νίκος, Αδάμος Σωτήρης

Εκπρόσωπος Τύπου: Ιμβρίου Φιλιώ

Μέλη: Μπουτίνας Χαράλαμπος, Βάλλας Ιωάννης, Τζιανόπουλος Χρήστος, Μπαταλογιάννης Ευάγγελος, Μακρής Γεώργιος, Αλεξίου Χρήστος, Λιατσικούρας Ηλίας, Μπούγλας Ιωάννης, Βλαχογιάννης Νίκος, Γούλας Χάρης.

Ο Πρόεδρος                                   Ο Γ. Γραμματέας

Θώμος Γεώργιος                           Σιαμουρέλης Γεώργιος

Δες επίσης

Ο Στιβ Πάνος στον Προμηθέα Πατρών

Ο Στιβ Πάνος θα φορά τη φανέλα του Προμηθέα Πατρών για τα επόμενα δύο χρόνια, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της Αχαΐας. H απόκτηση του Στιβ Πάνος από τον Προμηθέα Πατρών επικυρώθηκε με την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσαν σήμερα (25/6) οι νεοφώτιστοι. Η ομάδα του Μάκη Γιατρά ενέταξε στο δυναμικό της τον 27χρονο σέντερ, ο οποίος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Α2 κατηγορία. Στα τέσσερα χρόνια παρουσίας στην Basket League, έχει φορέσει τη φανέλα των Κολοσσού, Καβάλας και Τρικάλων, με ιδιαίτερη επιτυχία. H  συμφωνία με τους Πατρινούς θα αποφέρει στον ομογενή σέντερ ένα ποσό που θα φτάνει τις 100 χιλιάδες ευρώ, για τα δύο χρόνια που θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Μάκη Γιατρά. Η σχετική ανακοίνωση: "Ο Α.Σ.Π. Προμηθέας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με το Στιβ Πάνος για τα επόμενα 2 χρόνια και τον καλωσορίζει στην οικογένειά του".