Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024
trikaladay.gr / Αθλητισμός / Ο Γκαμπλιώνης μεταγραφικός στόχος του ΠΑΣ

Ο Γκαμπλιώνης μεταγραφικός στόχος του ΠΑΣ

 

Στα μεταγραφικά πλάνα του ΠΑΣ Γιάννενα αγράφεται ο επιθετικός των Τρικάλων που φέτος έκανε εξαιρετική σεζόν

Στα μεταγραφικά πλάνα του ΠΑΣ Γιάννενα αγράφεται ο επιθετικός των Τρικάλων που φέτος έκανε εξαιρετική σεζόν

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του passports.gr «ο Γιάννης Πετράκης και το τεχνικό του επιτελείο εξετάζουν τις περιπτώσεις δυο ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν φέτος σε Football League και Γ Εθνική αντίστοιχα.

Ο πρώτος είναι ο 19χρονος Δημήτρης Γιαννούλης (αδελφός του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Κώστα Γιαννούλη) ο οποίος ανήκει στον ΠΑΟΚ και φέτος αγωνίστηκε με την μορφή δανεισμού στον Πιερικό κάνοντας μια εξαιρετική χρονιά, αγωνιζόμενος κυρίως ως αριστερό μπακ (καλύπτει όλη την πλευρά). Στον ΠΑΣ στηρίζονται στις καλές σχέσεις που έχουν με τον «δικέφαλο του Βορρά» ώστε να τους παραχωρηθεί ο νεαρός.

Ο δεύτερος, είναι ο 24χρονος ομογενής χαφ Αντώνης Καμπλιώνης ο οποίος αγωνίστηκε στα Τρίκαλα και τον γνωρίζει πολύ καλά ο Γιάννης Πετράκης, με τον οποίο προπονητή έκανε τα πρώτα του βήματα στον Α.Ο. Χανιά την περίοδο 2011-2012».

Δες επίσης

Ο Στιβ Πάνος στον Προμηθέα Πατρών

Ο Στιβ Πάνος θα φορά τη φανέλα του Προμηθέα Πατρών για τα επόμενα δύο χρόνια, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της Αχαΐας. H απόκτηση του Στιβ Πάνος από τον Προμηθέα Πατρών επικυρώθηκε με την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσαν σήμερα (25/6) οι νεοφώτιστοι. Η ομάδα του Μάκη Γιατρά ενέταξε στο δυναμικό της τον 27χρονο σέντερ, ο οποίος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Α2 κατηγορία. Στα τέσσερα χρόνια παρουσίας στην Basket League, έχει φορέσει τη φανέλα των Κολοσσού, Καβάλας και Τρικάλων, με ιδιαίτερη επιτυχία. H  συμφωνία με τους Πατρινούς θα αποφέρει στον ομογενή σέντερ ένα ποσό που θα φτάνει τις 100 χιλιάδες ευρώ, για τα δύο χρόνια που θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Μάκη Γιατρά. Η σχετική ανακοίνωση: "Ο Α.Σ.Π. Προμηθέας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με το Στιβ Πάνος για τα επόμενα 2 χρόνια και τον καλωσορίζει στην οικογένειά του".