Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
trikaladay.gr / Αθλητισμός / Ολυμπιακός: «Υπέγραψε στην Φενέρ ο Σλούκας»!

Ολυμπιακός: «Υπέγραψε στην Φενέρ ο Σλούκας»!

Το… κόλπο γκρόσο με την μεταγραφή του Κώστα Σλούκα από τον Ολυμπιακό έκανε η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν δημοσιεύματα από την Τουρκία, σύμφωνα με τα οποία, ο Έλληνας γκαρντ έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο δύο ετών με την ομάδα της Πόλης και θα συνεχίσει την καριέρα του υπό τις οδηγίες του Σέρβου προπονητή. Όπως υποστηρίζει η «Fanatik» στην ηλεκτρονική της έκδοση, ο διεθνής άσος ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση του συλλόγου της γειτονικής χώρας και μάλιστα έβαλε την… τζίφρα του σε συμφωνία για δύο χρόνια.

Πάντως, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση από τους Πειραιώτες, όσον αφορά στις διαπραγματεύσεις με τον Κώστα Σλούκα, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, ενώ ο Έλληνας άσος έχει θέσει ως προτεραιότητα την παραμονή του στον Πειραιά. Σε περίπτωση, ωστόσο, που ισχύουν τα δημοσιεύματα από την Τουρκία, τότε η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ θα έχει πραγματοποιήσει δυναμικό… μπάσιμο στις μεταγραφές, μια και στο «στόχαστρό» της βρίσκεται και ο Μίλος Τεόντοσιτς της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Δες επίσης

Ο Στιβ Πάνος στον Προμηθέα Πατρών

Ο Στιβ Πάνος θα φορά τη φανέλα του Προμηθέα Πατρών για τα επόμενα δύο χρόνια, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της Αχαΐας. H απόκτηση του Στιβ Πάνος από τον Προμηθέα Πατρών επικυρώθηκε με την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσαν σήμερα (25/6) οι νεοφώτιστοι. Η ομάδα του Μάκη Γιατρά ενέταξε στο δυναμικό της τον 27χρονο σέντερ, ο οποίος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Α2 κατηγορία. Στα τέσσερα χρόνια παρουσίας στην Basket League, έχει φορέσει τη φανέλα των Κολοσσού, Καβάλας και Τρικάλων, με ιδιαίτερη επιτυχία. H  συμφωνία με τους Πατρινούς θα αποφέρει στον ομογενή σέντερ ένα ποσό που θα φτάνει τις 100 χιλιάδες ευρώ, για τα δύο χρόνια που θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Μάκη Γιατρά. Η σχετική ανακοίνωση: "Ο Α.Σ.Π. Προμηθέας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με το Στιβ Πάνος για τα επόμενα 2 χρόνια και τον καλωσορίζει στην οικογένειά του".