Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024
trikaladay.gr / Αθλητισμός / Να μη πέσει κανένας ψήφισε η Λίγκα της Β΄Εθνικής!

Να μη πέσει κανένας ψήφισε η Λίγκα της Β΄Εθνικής!

 

Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται…Σ πλήρη αναντιστοιχία με τα ισχύοντα επιχειρούν να βαδίσουν οι ομάδες της Φουτμπολ Λιγκ  για τη νέα σεζόν

Αυτό προκύπτει μετά από πρόταση της Επισκοπής και συγκεκριμένα του προέδρου της Μιχάλη Νικολιδάκη, η οποία υπερψηφίστηκε από το Δ.Σ. της Ένωσης Β’ Εθνικής το μεσημέρι της Δευτέρας (22/6). Σύμφωνα με αυτή την ιδέα δεν θα πέσει καμία ομάδα από όσες πήραν μέρος στα πλέι άουτ και ταυτόχρονα να ανέβουν και οι τέσσερις δευτεραθλητές της Γ’ Εθνικής (Άρης, Α.Ε. Καραϊσκάκης, Παναργειακός, Κηφισιά) ώστε το πρωτάθλημα της νέας σεζόν να διεξαχθεί σε δύο ομίλους με 12 έως 14 ομάδες στον καθένα.
Το σκεπτικό αυτής της πρότασης είναι να καταπατηθεί η προκήρυξη λόγω των ειδικών οικονομικών συνθηκών και παράλληλα να μην υπάρξει ενιαίος όμιλος ώστε να είναι μειωμένα τα έξοδα μετακινήσεων.
Πάντως, την απόφαση για την εν λόγω πρόταση της Ένωσης Β’ Εθνικής θα την πάρει η ΕΠΟ (έχει Διοικητικό Συμβούλιο στις 25/6 και γενική συνέλευση την επόμενη ημέρα) με τις πιθανότητες φυσικά να γίνει αποδεχθεί να είναι περιορισμένες

Δες επίσης

Ο Στιβ Πάνος στον Προμηθέα Πατρών

Ο Στιβ Πάνος θα φορά τη φανέλα του Προμηθέα Πατρών για τα επόμενα δύο χρόνια, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της Αχαΐας. H απόκτηση του Στιβ Πάνος από τον Προμηθέα Πατρών επικυρώθηκε με την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσαν σήμερα (25/6) οι νεοφώτιστοι. Η ομάδα του Μάκη Γιατρά ενέταξε στο δυναμικό της τον 27χρονο σέντερ, ο οποίος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Α2 κατηγορία. Στα τέσσερα χρόνια παρουσίας στην Basket League, έχει φορέσει τη φανέλα των Κολοσσού, Καβάλας και Τρικάλων, με ιδιαίτερη επιτυχία. H  συμφωνία με τους Πατρινούς θα αποφέρει στον ομογενή σέντερ ένα ποσό που θα φτάνει τις 100 χιλιάδες ευρώ, για τα δύο χρόνια που θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Μάκη Γιατρά. Η σχετική ανακοίνωση: "Ο Α.Σ.Π. Προμηθέας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με το Στιβ Πάνος για τα επόμενα 2 χρόνια και τον καλωσορίζει στην οικογένειά του".