Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024
trikaladay.gr / Αθλητισμός / Μπαίνουν μπροστά ανανεώσεις μεταγραφικά

Μπαίνουν μπροστά ανανεώσεις μεταγραφικά

 

Από την συνάντηση του Χ. Κουτσούρη με τον Περικλή Αμανατίδη θα δρομολογηθούν εξελίξεις στην ομάδα των Τρικάλων

Από την συνάντηση του Χ. Κουτσούρη με τον Περικλή Αμανατίδη θα δρομολογηθούν εξελίξεις στην ομάδα των Τρικάλων

Η συνάντηση προσδιορίστηκε κλείστηκε για τη Δευτέρα και σ’ αυτή ο προπονητής θα δείξει τη λίστα παικτών που επιθυμεί να κρατήσει στο ρ΄σοτερ της ομάδας για τη νέα σεζόν. Εικάζεται πως ο αριθμός θα φτάσει περί τις 12-13 ανανεώσεις.

Τα μεταγραφικά θα τρέξουν φυσικά στο επόμενο διάστημα  όμως προπονητής και επενδυτής  ήδη έχουν στα χέρια τους προτάσεις μάνατζερ για παίκτες, κυρίως από την Σούπερ Λίγκα, που εξετάζονται η κάθε μια και διαφορετικά. Ενώ ήδη το θέμα με παίκτες από την Αργεντινή έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των φιλάθλων.

Τέλος το  θέμα της δημιουργίας της ΠΑΕ φαίνεται πως πλέον είναι τυπικό και έχει να κάνει με την νομική πλευρά του. Η πενταμελής επιτροπή δεν έχει αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα, ενώ ο πρόεδρος της επιτροπής Γιώργος Κουτανίνης έχει την πείρα αφού και στο παρελθόν είχε λάβει μέρος σε ίδια διαδικασία.

Δες επίσης

Ο Στιβ Πάνος στον Προμηθέα Πατρών

Ο Στιβ Πάνος θα φορά τη φανέλα του Προμηθέα Πατρών για τα επόμενα δύο χρόνια, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της Αχαΐας. H απόκτηση του Στιβ Πάνος από τον Προμηθέα Πατρών επικυρώθηκε με την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσαν σήμερα (25/6) οι νεοφώτιστοι. Η ομάδα του Μάκη Γιατρά ενέταξε στο δυναμικό της τον 27χρονο σέντερ, ο οποίος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Α2 κατηγορία. Στα τέσσερα χρόνια παρουσίας στην Basket League, έχει φορέσει τη φανέλα των Κολοσσού, Καβάλας και Τρικάλων, με ιδιαίτερη επιτυχία. H  συμφωνία με τους Πατρινούς θα αποφέρει στον ομογενή σέντερ ένα ποσό που θα φτάνει τις 100 χιλιάδες ευρώ, για τα δύο χρόνια που θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Μάκη Γιατρά. Η σχετική ανακοίνωση: "Ο Α.Σ.Π. Προμηθέας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με το Στιβ Πάνος για τα επόμενα 2 χρόνια και τον καλωσορίζει στην οικογένειά του".