Τρίτη, 16 Απριλίου 2024
trikaladay.gr / Αθλητισμός / Με «χρώμα» και συναγωνισμό οι Aγώνες Στίβου Γυμνασίων στο Στάδιο

Με «χρώμα» και συναγωνισμό οι Aγώνες Στίβου Γυμνασίων στο Στάδιο

 

Το Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων απέκτησε «ζωντάνια» το πρωινό της Τρίτης με την διεξαγωγή Αγώνων Στίβου μαθητών-τριων Γυμνασίων του νομού μας

Το Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων απέκτησε «ζωντάνια» το πρωινό της Τρίτης με την διεξαγωγή Αγώνων Στίβου μαθητών-τριων Γυμνασίων του νομού μας Οι φίλοι του αθλητισμού δεν έκρυψαν την χαρά τους όταν έβλεπαν παιδιά από το σύνολο σχεδόν των Τρικαλινών  Γυμνασίων  να δίνουν τον αγώνα τον καλό.

Στα δρομικά κομμάτια  τα παιδιά ήταν συγκεντρωμένα και  ανέπτυξαν μεγάλη ταχύτητα ενώ στις  Ρίψεις φάνηκε ότι τις έπαιζαν στα δάχτυλα τους, κάτι που σημαίνει ότι έγινε η σχετική προεργασία. Από την στιγμή που βρέθηκαν στην βαλβίδα φρόντισαν να πραγματοποιήσουν μεστές εμφανίσεις.

Ακόμα και τα παιδιά  που ειδικεύονται στα άλματα,  χάρισαν υψηλές πτήσεις στους θεατές και φίλους συμμαθητές οι οποίοι δεν σταμάτησαν να χειροκροτούν. Η αύρα των πρωταγωνιστών παρέσυρε τους πάντως και η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική. Αλλωστε οι φίλοι των πρωταγωνιστών διαθέτουν τον τρόπο για να ανεβάζουν ψυχολογικά  όσους  πήραν θέση στην εκκίνηση.

Οσο για τους διοργανωτές ήταν στις επάλξεις για να κυλήσουν όλα στην εντέλεια, ενώ οι κριτές ξέρουν πολύ καλά την δουλειά τους.

Δες επίσης

Ο Στιβ Πάνος στον Προμηθέα Πατρών

Ο Στιβ Πάνος θα φορά τη φανέλα του Προμηθέα Πατρών για τα επόμενα δύο χρόνια, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της Αχαΐας. H απόκτηση του Στιβ Πάνος από τον Προμηθέα Πατρών επικυρώθηκε με την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσαν σήμερα (25/6) οι νεοφώτιστοι. Η ομάδα του Μάκη Γιατρά ενέταξε στο δυναμικό της τον 27χρονο σέντερ, ο οποίος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Α2 κατηγορία. Στα τέσσερα χρόνια παρουσίας στην Basket League, έχει φορέσει τη φανέλα των Κολοσσού, Καβάλας και Τρικάλων, με ιδιαίτερη επιτυχία. H  συμφωνία με τους Πατρινούς θα αποφέρει στον ομογενή σέντερ ένα ποσό που θα φτάνει τις 100 χιλιάδες ευρώ, για τα δύο χρόνια που θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Μάκη Γιατρά. Η σχετική ανακοίνωση: "Ο Α.Σ.Π. Προμηθέας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με το Στιβ Πάνος για τα επόμενα 2 χρόνια και τον καλωσορίζει στην οικογένειά του".