Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024
trikaladay.gr / Αθλητισμός / Μεταγραφές μέχρι τον Φλεβάρη στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα

Μεταγραφές μέχρι τον Φλεβάρη στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα

Αλλαγές που ανατρέπουν τα δεδομένα στα ερασιτεχνική πρωταθλήματα και δη στη Γ’ Εθνική φέρνει η ΕΠΟ

 

Στην ΓΣ που θα γίνει στις 26/6, η ΕΠΟ θα φέρει και μια σειρά από τροποποιήσεις που αφορούν στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.

Η μεταγραφική περίοδος θα ισχύει από την 1η Ιουλίου έως τις 27 Φεβρουαρίου, αυξάνεται ο αριθμός ξένων παικτών που μπορεί να έχει κάθε σωματείο-από 5 σε 10- με το επιτρεπόμενο όριο συμμετοχής τεσσάρων εξ αυτών στην 11αδα να παραμένει, ενώ αλλάζει η ισχύ των δελτίων για τους ερασιτέχνες παίκτες.

Η 10ετια θα πάψει να ισχύει, καθώς θα μπει διάταξη για 1-5 έτη, ώστε ο κάθε παίκτης να επιλέγει μετά το σωματείο που θα αγωνίζεται. Επιπλέον, ένας ποδοσφαιριστής θα μπορεί να μείνει ελεύθερος και κατά τη διάρκεια του ισχύοντος δελτίου, καταβάλλοντας αποζημίωση για κατάρτισης και εκπαίδευσή του, με το ποσό να ορίζεται από διάφορους συντελεστές που θα αποφασίσει η ΕΠΟ.

Δες επίσης

Ο Στιβ Πάνος στον Προμηθέα Πατρών

Ο Στιβ Πάνος θα φορά τη φανέλα του Προμηθέα Πατρών για τα επόμενα δύο χρόνια, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της Αχαΐας. H απόκτηση του Στιβ Πάνος από τον Προμηθέα Πατρών επικυρώθηκε με την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσαν σήμερα (25/6) οι νεοφώτιστοι. Η ομάδα του Μάκη Γιατρά ενέταξε στο δυναμικό της τον 27χρονο σέντερ, ο οποίος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Α2 κατηγορία. Στα τέσσερα χρόνια παρουσίας στην Basket League, έχει φορέσει τη φανέλα των Κολοσσού, Καβάλας και Τρικάλων, με ιδιαίτερη επιτυχία. H  συμφωνία με τους Πατρινούς θα αποφέρει στον ομογενή σέντερ ένα ποσό που θα φτάνει τις 100 χιλιάδες ευρώ, για τα δύο χρόνια που θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Μάκη Γιατρά. Η σχετική ανακοίνωση: "Ο Α.Σ.Π. Προμηθέας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με το Στιβ Πάνος για τα επόμενα 2 χρόνια και τον καλωσορίζει στην οικογένειά του".