Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024
trikaladay.gr / Αθλητισμός / Κουτσούρης: «Στόχος του ΑΟΤ η Σούπερ Λίγκα»

Κουτσούρης: «Στόχος του ΑΟΤ η Σούπερ Λίγκα»

Τον πήχη ψηλά βάζει και πάλι ο  ο Χάρης Κουτσούρης και με δηλώσεις του οριοθετεί επόμενο στόχο τη super league Διαβάστε αναλυτικά τη συνέντευξη

 

Τα πιο σημαντικά σημεία της συνέντευξης του Χάρη Κουτσούρη στην TV10  και τον Χριστόφορο Παπαθανασίου έχουν ως εξής:

Για την άνοδο: Είναι γεγονός ότι φέτος η ομάδα κατάφερε να πάρει το πρωτάθλημα, αλλά και το κύπελλο με μεγάλη προσπάθεια. Και αυτό διότι επί της ουσίας υπήρξαν αρκετοί… δράκοι στον δρόμο μας, αλλά η φανέλα της ομάδας ήταν βαριά και τα καταφέραμε.

Για τις ανόδου που κερδίζει ως παράγοντας: Είναι η 8η άνοδος που κερδίζω, πρώτα με την Κασσιόπη, στην συνέχεια με την Κέρκυρα και τώρα με τον ΑΟ Τρίκαλα. Δεν το κρύβω ότι αυτή ήταν η καλύτερη μου. Και αυτό διότι όχι επειδή είχε στοιχεία θρίλερ, αλλά επειδή η δυναμική του κόσμου των Τρικάλων το έκανε το όλα θέμα εντυπωσιακό. Ο κόσμος των Τρικάλων είναι πραγματικά αυτός που δίνει δύναμη για να παλέψουμε για ακόμη καλύτερα πράγματα.

Για τον αγώνα με τον Καραϊσκάκη: Εγώ το παιχνίδι δεν το είδα, αφού φρόντισαν κάποιοι κύριοι, όπως ο πρόεδρος της ΕΠΣ Άρτας να βρεθώ στο Αστυνομικό Τμήμα, ώστε να προστατεύσω κάποιος φιλάθλους που έπεσαν θύματα πλεκτάνης. Θεωρώ ότι αυτές οι εποχές είναι ξεπερασμένες και φάνηκε μέσα στο γήπεδο, όπου με τη δύναμη της βαριάς φανέλας ο ΑΟΤ δεν είχε πρόβλημα να πάρει τη νίκη και την άνοδο.

Το «ευχαριστώ» σε διοίκηση και φιλάθλους: Για να καταφέρει ο ΑΟ Τρίκαλα να φτάσει στην επιτυχία δούλεψαν αρκετοί άνθρωποι. Και βέβαια η αναφορά μου δεν έχει να κάνει με την φετινή σεζόν, αλλά με όσα έγιναν πριν από δύο χρόνια, τότε που κάποιοι άνθρωποι  μπήκαν μπροστά ώστε ο ΑΟΤ να μην χάσει το όνομα μου και αυτό δεν ήταν μια εύκολη υπόθεση. Έτσι ευχαριστώ την διοίκηση τότε του κ. Φίκα, αλλά και τους ανθρώπους που τράβηξαν μπροστά όπως τον Άκη Αναστασίου, τους  αδελφούς Μπαλάφα, τον Γιάννη Ζελενίτσα τους αδελφούς Πολυμερόπουλου, τους Σακαφλιάδες. Αλλά και την φετινή διοίκηση που ήταν εξαιρετική, από τον πρόεδρο Κώστα Παρδάλη, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη. Άνθρωποι με προσωπικότητα στην κοινωνία και με προσφορά στην ομάδα. Ενώ είναι σημαντικός και ο ρόλος των κ. Παναγιώτου και Τρικαλιώτη των δυο παραγόντων που ήταν στο Φλαμούλι και βοήθησαν για να βρεθεί ο ΑΟΤ στην  Γ’ Εθνική.

Για την επόμενη μέρα της ΠΑΕ: Εγώ έχω ξεκάθαρη θέση ότι ο στόχος και η επιθυμία μου είναι να πάρω την πλειοψηφία της ΠΑΕ. Το βράδυ υπάρχει μια συνάντηση με την διοίκηση και θέλω να πιστεύω ότι θα βρεθεί λύση. Βέβαια υπάρχουν και κάποιες άλλες φωνές, όπως για παράδειγμα του μέλος της ομάδας κ. Βαρνακιώτη ο οποίος ανοιχτά λέει ότι την ομάδα πρέπει να την πάρει όποιος δώσει τα περισσότερα χρήματα. Εγώ δεν θα σταθώ εμπόδιο αν αυτό είναι η πρόθεση της διοίκησης, αλλά θεωρώ ότι η επιτυχημένη συνεργασία που είχαμε μπορεί να συνεχιστεί και στην Φούτμπολ Λιγκ.

Άνοδος στην Σούπερ Λίγκα: Δεν το κρύβω ότι αν λυθεί το θέμα με την ΠΑΕ και προκύψει η νέα διοίκηση ο ΑΟ Τρίκαλα δεν μπορεί παρά να έχει ως στόχο την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα. Βλέποντας τις ομάδες, αλλά και τα προβλήματα που υπάρχουν με αδειοδοτήσεις αυτή τη στιγμή ο ΑΟΤ πέρα από τον Απόλλωνα Αθηνών και την Λαμία δεν έχει άλλον αντίπαλο. Και αν βάλουμε βέβαια και την δυναμική του κόσμου νομίζω ότι μπορούμε να γίνουμε το πρώτο φαβορί. Αλλά για όλα αυτά θα πρέπει πρώτα να λυθούν τα διοικητικά.

Για τους προπονητές: Η έλευση του Περικλή Αμανατίδη στον ΑΟΤ έπαιξε καθοριστικό ρόλο για την επιτυχία. Πήρε το κύπελλο κόντρα στον Εθνικό και αυτό το παιχνίδι βοήθησε στην ψυχολογία. Από εκεί και πέρα θεωρώ ότι πρέπει να συνεχίσει και τη νέα σεζόν.

Θα ήταν όμως παράλειψη να μην ευχαριστήσω τον Βασίλη Γκούμπλια για την σωστή δουλειά που έκανε. Αλλά και τον Άγγελο Δικγόζη, παρά το γεγονός ότι δεν έδεσε με την ομάδα, αν και ήταν δική μου επιλογή.

Για το γήπεδο: Η σχέση μου με τον δήμαρχο Τρικκαίων κ. Παπαστεργίου και τον αντιπεριφερειάρχη κ. Μιχαλάκη είναι πολύ καλή. Πιστεύω ότι πέρα από την αγάπη τους για την ομάδα θα βρούμε λύση για το θέμα του χλοοτάπητα του γηπέδου, αλλά και τα βοηθητικά. Αυτά θα πρέπει να γίνουν άμεσα.

Για τους παίκτες: Νομίζω ότι πολλά από τα παιδιά έχουν θέση και στην μεγαλύτερη κατηγορία. Ενώ προφανώς και η πρόθεση είναι τρικαλινοί παίκτες που έχουν ικανότητα θα πρέπει να έρθουν κοντά για τη νέα προσπάθεια.

Δες επίσης

Ο Στιβ Πάνος στον Προμηθέα Πατρών

Ο Στιβ Πάνος θα φορά τη φανέλα του Προμηθέα Πατρών για τα επόμενα δύο χρόνια, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της Αχαΐας. H απόκτηση του Στιβ Πάνος από τον Προμηθέα Πατρών επικυρώθηκε με την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσαν σήμερα (25/6) οι νεοφώτιστοι. Η ομάδα του Μάκη Γιατρά ενέταξε στο δυναμικό της τον 27χρονο σέντερ, ο οποίος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Α2 κατηγορία. Στα τέσσερα χρόνια παρουσίας στην Basket League, έχει φορέσει τη φανέλα των Κολοσσού, Καβάλας και Τρικάλων, με ιδιαίτερη επιτυχία. H  συμφωνία με τους Πατρινούς θα αποφέρει στον ομογενή σέντερ ένα ποσό που θα φτάνει τις 100 χιλιάδες ευρώ, για τα δύο χρόνια που θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Μάκη Γιατρά. Η σχετική ανακοίνωση: "Ο Α.Σ.Π. Προμηθέας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με το Στιβ Πάνος για τα επόμενα 2 χρόνια και τον καλωσορίζει στην οικογένειά του".