Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024
trikaladay.gr / Αθλητισμός / Θεαματική η 4η επίδειξη 4Χ4 στη Χρυσομηλιά

Θεαματική η 4η επίδειξη 4Χ4 στη Χρυσομηλιά

 

Επιτυχημένη και άκρως θεαματική ήταν και φέτος η 4η επίδειξη  αυτοκινήτων 4×4 από το CLUB 4×4 της Χρυσομηλιάς.

Επιτυχημένη και άκρως θεαματική ήταν και φέτος η 4η επίδειξη  αυτοκινήτων 4×4 από το CLUB 4×4 της Χρυσομηλιάς. Μάλιστα για την  φετινή διοργάνωση η πίστα διαμορφώθηκε και φέτος με τη συνδρομή των μελών του CLUB Χρυσομηλιάς, της Τοπικής Κοινότητας και του Δήμου Καλαμπάκας ενώ ο βαθμός δυσκολίας για τους οδηγούς ήταν τριών κατηγοριών (Κ1, Κ2 και Κ3) ήταν πιο μεγάλος . η σύναξη των αυτοκινήτων 4χ4 αποτέλεσε και πάλι ένα καλό ερέθισμα για τους φίλους του είδους και στην διοργάνωση όλοι τους έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, πιέζοντας τα οχήματά τους στα όρια, για να αποφύγουν τη βοήθεια του… οχήματος διάσωσης.

Συμμετείχαν περίπου 40 οδηγοί με τα κατάλληλα φτιαγμένα 4×4, από τα CLUB της Χρυσομηλιάς, της Άρτας, του Βόλου, των Γρεβενών, των Ιωαννίνων, της Καρδίτσας, του Καρπενησίου και της Λάρισας.

Αξίζει να σημειώσουμε πως πριν αρχίσει ο αγώνας επίδειξης και πριν από την κοπή πίτας ο Πρόεδρος του CLUB της Χρυσομηλιάς, Απόστολος Μπούλμπος, απένειμε τιμητική πλακέτα στον Δήμαρχο Χρήστο Σινάνη, ανακηρύσσοντάς τον επίτιμο μέλος του CLUB.

Η βασιλόπιτα  της Λέσχης Χρυσομηλιάς κόπηκε από τον κ. Μπούλμπο και τον Δήμαρχο Καλαμπάκας κ. ο Σινάνη,

Θεαματική η 4η επίδειξη 4Χ4 στη Χρυσομηλιά

Θεαματική η 4η επίδειξη 4Χ4 στη Χρυσομηλιά

Θεαματική η 4η επίδειξη 4Χ4 στη Χρυσομηλιά

Θεαματική η 4η επίδειξη 4Χ4 στη Χρυσομηλιά

 

Θεαματική η 4η επίδειξη 4Χ4 στη Χρυσομηλιά

Θεαματική η 4η επίδειξη 4Χ4 στη Χρυσομηλιά

 

Φωτο από tameteora

Δες επίσης

Ο Στιβ Πάνος στον Προμηθέα Πατρών

Ο Στιβ Πάνος θα φορά τη φανέλα του Προμηθέα Πατρών για τα επόμενα δύο χρόνια, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της Αχαΐας. H απόκτηση του Στιβ Πάνος από τον Προμηθέα Πατρών επικυρώθηκε με την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσαν σήμερα (25/6) οι νεοφώτιστοι. Η ομάδα του Μάκη Γιατρά ενέταξε στο δυναμικό της τον 27χρονο σέντερ, ο οποίος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Α2 κατηγορία. Στα τέσσερα χρόνια παρουσίας στην Basket League, έχει φορέσει τη φανέλα των Κολοσσού, Καβάλας και Τρικάλων, με ιδιαίτερη επιτυχία. H  συμφωνία με τους Πατρινούς θα αποφέρει στον ομογενή σέντερ ένα ποσό που θα φτάνει τις 100 χιλιάδες ευρώ, για τα δύο χρόνια που θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Μάκη Γιατρά. Η σχετική ανακοίνωση: "Ο Α.Σ.Π. Προμηθέας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με το Στιβ Πάνος για τα επόμενα 2 χρόνια και τον καλωσορίζει στην οικογένειά του".