Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024
trikaladay.gr / Αθλητισμός / Η Καλαμπάκα φιλοξένησε το Σχολικό πρωτάθλημα Πάλης

Η Καλαμπάκα φιλοξένησε το Σχολικό πρωτάθλημα Πάλης

 

Στο Γυμναστήριο Καλαμπάκας φιλοξενήθηκε   το Πανελλήνιο Σχολικό πρωτάθλημα Πάλης με συμμετοχή 139 αθλητών-τριων  από 90 σχολεία της χώρας μας

Οι συμμετέχοντες αθλητές και αθλήτριες  που έδωσαν τη μάχη τους στα Ταπί είχαν προκριθεί μέσα από τα περιφερειακά πρωταθλήματα πάλης κι έτσι επίπεδο των αγώνων ήταν πραγματικά υψηλό, σχεδόν όλοι  οι αθλητές-μαθητές ανήκουν σε συλλόγους, ενώ αρκετοί από αυτούς είναι μέλη των Εθνικών ομάδων.

Διοργανωτικά πάντως η εκδήλωση είχε μια καθυστέρηση 2-2,5 ωρών λόγω αργοπορημένης άφιξης μερικών αποστολών και αξίζει να σημειώσουμε πως στο τελετουργικό της έναρξης ο  αντιδήμαρχος Καλαμπάκας Κων/νος Ράντος, καλωσόρισε τους αθλητές και τις αθλήτριες  και ευχήθηκε σε όλους τους αθλητές καλή επιτυχία τόσο στους αγώνες, όσο και στις πανελλήνιες.

Σύντομο χαιρετισμό επίσης απηύθυνε και  ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Πάλης και Ολυμπιονίκης Κώστας Θάνος, τονίζοντας μάλιστα  πως με μεγάλη του χαρά αποδέχθηκε τη φιλοξενεία της πόλης Καλαμπάκας για την φιλοξενία των αγώνων

Ο Τρικαλινός Ολυμπιονίκης Δημήτρης Αβράμης από την πλευρά του ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές και τόνισε πως ήταν μεγάλη τιμή για τον νομό που έγινε το πανελλήνιο πρωτάθλημα στην Καλαμπάκα.

Το τελετουργικό της έναρξης περιλάμβανε και απονομές τιμητικών παλκετών στους εκπροσώπους φορέων του νομού μας. Συγκεκριμένα ο Κώστας Θάνος βράβευσε τον αντιδήμαρχο Κώστα Ράντο για την φιλοξενία των αγώνων στην πόλη της Καλαμπάκας.

Επίσης η Ομοσπονδία  βράβευσε τον Δήμαρχο Καλαμπάκας τον οποίο εκπροσώπησε η δημοτική σύμβουλος Μαρία Γκαραγκάνη. Τιμήθηκε επίσης ο  Νίκος Γιάννης, προπονητής του παλαιστικού συλλόγου Καλαμπάκας για την προσφορά του στο άθλημα.. Τιμητική πλακέτα στην διευθύντρια της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Τρικάλων, Βασιλική Κάκλα αλλά και  στον Σχολικό Σύμβουλο Ιωάννη Κιτσώρα για την προσφορά του στο άθλημα μέσα από αυτούς τους αγώνες.

Το τελετουργικό των βραβεύσεων έκλεισε  ένα χορευτικό πρόγραμμα γυμναστικής από το γυμναστήριο Stadium της  Θεανώ Βαβίτσα και στη συνέχεια ξεκίνησαν  οι αγώνες, οι οποίοι λόγω της μεγάλης συμμετοχής, αλλά και της καθυστέρησης των προκριματικών, κράτησαν πολλές ώρες

 

 

φωτο από tameteora

Δες επίσης

Ο Στιβ Πάνος στον Προμηθέα Πατρών

Ο Στιβ Πάνος θα φορά τη φανέλα του Προμηθέα Πατρών για τα επόμενα δύο χρόνια, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της Αχαΐας. H απόκτηση του Στιβ Πάνος από τον Προμηθέα Πατρών επικυρώθηκε με την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσαν σήμερα (25/6) οι νεοφώτιστοι. Η ομάδα του Μάκη Γιατρά ενέταξε στο δυναμικό της τον 27χρονο σέντερ, ο οποίος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Α2 κατηγορία. Στα τέσσερα χρόνια παρουσίας στην Basket League, έχει φορέσει τη φανέλα των Κολοσσού, Καβάλας και Τρικάλων, με ιδιαίτερη επιτυχία. H  συμφωνία με τους Πατρινούς θα αποφέρει στον ομογενή σέντερ ένα ποσό που θα φτάνει τις 100 χιλιάδες ευρώ, για τα δύο χρόνια που θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Μάκη Γιατρά. Η σχετική ανακοίνωση: "Ο Α.Σ.Π. Προμηθέας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με το Στιβ Πάνος για τα επόμενα 2 χρόνια και τον καλωσορίζει στην οικογένειά του".