Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024
trikaladay.gr / Αθλητισμός / Η ΑΕΚ μαθηματικά στη Σούπερ Λιγκ

Η ΑΕΚ μαθηματικά στη Σούπερ Λιγκ

Ο «Δικέφαλος» ανήκει ξανά στην Σούπερ Λιγκ, καθώς επικράτησε 1-0 του Ηρακλή στο ΟΑΚΑ και εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο

Μια «μαύρη» περίοδος διάρκειας 770 ημερών, έκλεισε το απόγευμα της Δευτέρας για την ΑΕΚ. Ο «Δικέφαλος» ανήκει ξανά στην Σούπερ Λιγκ, καθώς επικράτησε 1-0 του Ηρακλή στο ΟΑΚΑ και εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο. Οσο για τον «Γηραιό» θα πρέπει να περιμένει ακόμα μία αγωνιστική για να πετύχει τον στόχο του και να ακολουθήσει την ΑΕΚ στη μεγάλη κατηγορία.
Η «Ένωση» πέτυχε το «χρυσό» γκολ με σκόρερ τον Ανάκογλου με συρτό σουτ εκτός περιοχής στο 59ο λεπτό του αγώνα.

Με το ίδιο σκορ (1-0) επιβλήθηκαν οι Λάρισα και Απόλλων Σμύρνης επί των Παναχαϊκής και Ολυμπιακού Βόλου αντίστοιχα.

* Με λευκά t-shirt που έγραφαν «Μπάκα περιστατικά, γρήγορα κοντά μας» έκαναν την επίσημη εμφάνισή τους στο γήπεδο οι παίκτες της ΑΕΚ, στέλνοντας μήνυμα στον άτυχο Μιχάλη Μπακάκη

* Παρών στο ΟΑΚΑ για πρώτη φορά ο πρόεδρος του Ηρακλή, Σπύρος Παπαθανασάκης. Ο ομογενής επιχειρηματίας, μάλιστα, προτίμησε τα δημοσιογραφικά θεωρεία για να παρακολουθήσει το ματς.

Πατήστε πάνω στα σκορ για την πλήρη περιγραφή των αγώνων μέσω του flnews.gr:

ΑΕΚ-Ηρακλής 1-0

Ολυμπιακός Βόλου-Απόλλων Σμύρνης 0-1

Λάρισα-Παναχαϊκή 1-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 6 αγώνες)
1. ΑΕΚ 25 –Σούπερ Λιγκ–
2. Ηρακλής 19
3. Απόλλων Σμύρνης 10
4. Λάρισα 9
5. Ολυμπιακός Βόλου 4
6. Παναχαϊκή 3

Αναλυτικά η βαθμολογία στο flnews.gr

* Στη Σούπερ Λίγκα προβιβάζονται οι πρώτες δύο ομάδες της ειδικής βαθμολογίας.

Δες επίσης

Ο Στιβ Πάνος στον Προμηθέα Πατρών

Ο Στιβ Πάνος θα φορά τη φανέλα του Προμηθέα Πατρών για τα επόμενα δύο χρόνια, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της Αχαΐας. H απόκτηση του Στιβ Πάνος από τον Προμηθέα Πατρών επικυρώθηκε με την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσαν σήμερα (25/6) οι νεοφώτιστοι. Η ομάδα του Μάκη Γιατρά ενέταξε στο δυναμικό της τον 27χρονο σέντερ, ο οποίος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Α2 κατηγορία. Στα τέσσερα χρόνια παρουσίας στην Basket League, έχει φορέσει τη φανέλα των Κολοσσού, Καβάλας και Τρικάλων, με ιδιαίτερη επιτυχία. H  συμφωνία με τους Πατρινούς θα αποφέρει στον ομογενή σέντερ ένα ποσό που θα φτάνει τις 100 χιλιάδες ευρώ, για τα δύο χρόνια που θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Μάκη Γιατρά. Η σχετική ανακοίνωση: "Ο Α.Σ.Π. Προμηθέας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με το Στιβ Πάνος για τα επόμενα 2 χρόνια και τον καλωσορίζει στην οικογένειά του".