Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024
trikaladay.gr / Αθλητισμός / Δηλώσεις Λουλέ- Μένει η Μαρλέν στα Τρίκαλα

Δηλώσεις Λουλέ- Μένει η Μαρλέν στα Τρίκαλα

 

 

Ο τεχνικός της Γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας των Τρικάλων μίλησε για την φετινή πορεία, kai  την επόμενη ημέρα στην Α Εθνική Γυναικών

 

 

Ο βετεράνος παίκτης των Τρικάλων που είναι στο τιμόνι της Γυναικείας ομάδας από τα πρώτα της βήματα μιλώντας στην εφημερίδα «διάλογος» ανέφερε:: «Για μας είναι η δικαίωση των κόπων της δουλειάς και της προσπάθειας που ξεκινήσαμε εδώ και μία τετραετία. Είμαστε χαρούμενοι γιατί αυτή η προσπάθεια έφτασε φέτος στην κορύφωση με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και διπλά χαρούμενοι γιατί πρώτα απ’ όλα δικαιώθηκαν τα ίδια  Κορίτσια οι αθλήτριες της ομάδας που θυσίασαν αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο τους για να κάνουν τις αγωνιστικές υπερβάσεις.

Ο Γυναικείος Αθλητισμός είναι δύσκολος στη διαχείριση αυτή, όμως  στην ομάδα υπήρξαν κορίτσια με εξαιρετικό χαρακτήρα, που  έβαλαν στόχους που προσπάθησαν που δεν πτοήθηκαν από αναποδιές κι έτσι μέσα από τη συλλογική δουλειά  βγάλαμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα» .

Προχωρώντας  σε μια περιεκτική ανάλυση της φετινής πορείας, ο  κόουτς των Τρικάλων δεν παρέλειψε να υπενθυμίσει πρώτα απ’ όλα αυτό που η ομάδα έβγαλε μέσα στα γήπεδα σε όλη τη ροή της σεζόν: «φέτος δουλέψαμε σκληρά στον τομέα της φυσικής κατάστασης, τα κορίτσια έδειξαν συνέπεια σ’ αυτό το κομμάτι γι αυτό ανταμείφθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Πιστεύω πως η φυσική κατάσταση η διάρκεια αλλά πάνω απ όλα η συνέπεια των αθλητριών  ήταν τα στοιχεία που μας έδωσαν μεγάλη ώθηση για να πιάσουμε  τους στόχους μας. Γενικά η ομάδα έδειξε ένα καλό ποιοτικό και ανταγωνιστικό σύνολο στο φετινό πρωτάθλημα, ξεχώρισε από τα υπόλοιπα σωματεία του ομίλου και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι απέσπασε κολακευτικά σχόλια από όλους τους αντιπάλους της»

Για την επόμενη μέρα τώρα … που θα βρει την ομάδα αγωνιζόμενη στο κλαμπ των κορυφαίων σωματείων του Γυναικείου ποδοσφαίρου  ο Γιώργος Λουλές έδωσε το δικό του στίγμα καθορίζοντας όχι μόνο τους στόχους αλλά πολύ περισσότερο και το πνεύμα την φιλοσοφία με την οποία θα πορευτεί το σωματείο στην Α’ Εθνική κατηγορία

Χαρακτηριστικά δε ανέφερε πως : «Το ότι καταφέραμε και  βγήκαμε στην μεγάλη κατηγορία,  δεν αποτελεί για μας πρόκληση μιας ριζικής αλλαγής στον τρόπο με τον οποίο θα κινηθούμε στην νέα χρονιά. Δεν θέλουμε και νομίζω πως αξίζει τον κόπο να γκρεμίσουμε ό,τι κάναμε μέχρι τώρα για να κινηθούμε σαρώνοντας  στα μεταγραφικά. Τέτοιες κινήσεις περισσότερα προβλήματα φέρνουν, παρά δίνουνε εγγυήσεις για επιτυχία.  Με τη συμμετοχή μας στο επόμενο πρωτάθλημα θέλουμε πρωτα απ όλα να ευχαριστηθούν να χαρούν και να αγωνιστούν να μετρήσουν τις δυνάμεις τους όλα τα Κορίτσια που έφεραν μέχρι εδώ την ομάδα.  Έχουμε ένα καλό ανταγωνιστικό σύνολο και πάνω σ’ αυτό θα κάνουμε κάποιες προσθήκες 2-3 αθλητριών ίσως προκειμένου να βγάλουμε μεγαλύτερο ρόστερ γιατί η Α Εθνική  εκτός του ότι είναι ανταγωνιστική, έχει περισσότερα σωματεία και μεγαλύτερης διάρκειας πρωτάθλημα, Επομένως χρειαζόμαστε ενίσχυση σε κάποιες θέσεις και θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό από την μεταγραφική αναζήτηση» ανέφερε ο Γιώργος Λουλές δίνοντας μάλιστα και μια σημαντική είδηση που αφορά την εκ νέου συνεργασία και παραμονή της Μαρλέν Μπαρμπόσα στο ρόστερ της τρικαλινής ομάδας:  « Η Μαρλέν μας βοήθησε σημαντικά στο Β Γύρου του φετινού πρωταθλήματος, είναι αθλήτρια με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, ανέβασε την ποιότητα αλλά και την αυτοπεποίθηση της ομάδας μας,  τολμώ να πω πως ενέπνεε σιγουριά στις συμπαίκτριές της όταν κινούνταν μέσα στο γήπεδο. Αυτά τα στοιχεία δεν βρίσκονται εύκολα στο χώρο του γυναικείου ποδοσφαίρου γι αυτό ξεχώρισε και με την παρουσία της στο φετινό πρωτάθλημα. Είναι ευτύχημα που θα την έχουμε μαζί μας και στην επόμενη σεζόν» ανέφερε ο προπονητής που άφησε επίσης ανοιχτό το σενάριο για μία ακόμα προσθήκη ξένης αθλήτριας εάν βεβαίως διασφαλίσει φοιτητική μετεγγραφή στο ΣΕΦΑΑ των Τρικάλων.

 

Δες επίσης

Ο Στιβ Πάνος στον Προμηθέα Πατρών

Ο Στιβ Πάνος θα φορά τη φανέλα του Προμηθέα Πατρών για τα επόμενα δύο χρόνια, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της Αχαΐας. H απόκτηση του Στιβ Πάνος από τον Προμηθέα Πατρών επικυρώθηκε με την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσαν σήμερα (25/6) οι νεοφώτιστοι. Η ομάδα του Μάκη Γιατρά ενέταξε στο δυναμικό της τον 27χρονο σέντερ, ο οποίος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Α2 κατηγορία. Στα τέσσερα χρόνια παρουσίας στην Basket League, έχει φορέσει τη φανέλα των Κολοσσού, Καβάλας και Τρικάλων, με ιδιαίτερη επιτυχία. H  συμφωνία με τους Πατρινούς θα αποφέρει στον ομογενή σέντερ ένα ποσό που θα φτάνει τις 100 χιλιάδες ευρώ, για τα δύο χρόνια που θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Μάκη Γιατρά. Η σχετική ανακοίνωση: "Ο Α.Σ.Π. Προμηθέας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με το Στιβ Πάνος για τα επόμενα 2 χρόνια και τον καλωσορίζει στην οικογένειά του".