Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024
trikaladay.gr / Αθλητισμός / Αντίστροφη μέτρηση για το Final-4

Αντίστροφη μέτρηση για το Final-4

H ant;istrofh m;etrhsh ;exei arx;isei, oi  τέσσερις κορυφαίες ομάδες για φέτος της Ευρώπης έχουν δώσει ραντεβού.

Οι περισσότεροι μαδριλένοι ξύπνησαν στεναχωρημένοι από τον αποκλεισμό τη Ρεάλ στο Champions League, ωστόσο η ομάδα μπάσκετ της βασίλισσας μαζί με τον εκπρόσωπο της Ελλάδας Ολυμπιακό, τη ΤΣΚΚΑ και την Φενέρμπαχτσε του Ομπράντοβιτς, αναμένεται να τους κάνουν να ξεχάσουν γρήγορα.

Η συνέντευξη Τύπου στην Casa De Coreos (στις 13:15) μας βάζει για τα καλά στο κλίμα εν όψει των ημιτελικών της Παρασκευής. Ομιλητές θα είναι οι τέσσερις προπονητές, τέσσερις παίκτες των ομάδων (Σπανούλης, Τεόντοσιτς, Νεμάνια Μπιέλιτσα, Φελίπε Ρέγες) και ο εκτελεστικός διευθυντής της Ευρωλίγκας, Τζόρντι Μπερτομέου.

Νωρίτερα θα γίνει η απονομή των βραβείων στα μέλη της καλύτερης πεντάδας, Βασίλη Σπανούλη, Νεμάνια Μπιέλιτσα, Μίλος Τεόντοσιτς, Φελίπε Ρέγιες και Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, ενώ ένας εξ΄ αυτών, θα βραβευθεί και ως πολυτιμότερος παίκτης της σεζόν, βάσει της ψηφοφορίας των προπονητών, δημοσιογράφων και φιλάθλων.

Παράλληλα, θα απονεμηθούν τρία ακόμα βραβεία, αυτά του καλύτερου ανερχόμενου παίκτη, που είναι ο Μπόγκτναν Μπογκντάνοβιτς, του καλύτερου αμυντικού, Μπράιαντ Ντάνστον και του πρώτου σκόρερ (βραβείο Αλφόνσο Φορντ), Τέιλορ Ρότσεστι.

Παράλληλα στην κεντρική πλατεία Sol, στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού προγράμματος κοινωνικής δράσης της Ευρωλίγκας, «One Team», τα μικρά παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τους Μπρεντ Πέτγουεϊ (Ολυμπιακός), Κάιλ Χάινς, Βίκτορ Χριάπα (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Ογκούζ Σαβάς (Φενέρμπαχτσε) και Σαλάχ Μειρί (Ρεάλ).

Από το απόγευμα και μετά η προετοιμασία των ομάδων μπαίνει στην τελική ευθεία. Στις 17:30 έχει οριστεί η προπόνηση του Ολυμπιακού, ενώ θα ακολουθήσει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας στις 19:00. Η Φενέρμπαχτσε θα προπονηθεί στις 20:40 και η Ρεάλ στις 22:15.

Δες επίσης

Ο Στιβ Πάνος στον Προμηθέα Πατρών

Ο Στιβ Πάνος θα φορά τη φανέλα του Προμηθέα Πατρών για τα επόμενα δύο χρόνια, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της Αχαΐας. H απόκτηση του Στιβ Πάνος από τον Προμηθέα Πατρών επικυρώθηκε με την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσαν σήμερα (25/6) οι νεοφώτιστοι. Η ομάδα του Μάκη Γιατρά ενέταξε στο δυναμικό της τον 27χρονο σέντερ, ο οποίος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Α2 κατηγορία. Στα τέσσερα χρόνια παρουσίας στην Basket League, έχει φορέσει τη φανέλα των Κολοσσού, Καβάλας και Τρικάλων, με ιδιαίτερη επιτυχία. H  συμφωνία με τους Πατρινούς θα αποφέρει στον ομογενή σέντερ ένα ποσό που θα φτάνει τις 100 χιλιάδες ευρώ, για τα δύο χρόνια που θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Μάκη Γιατρά. Η σχετική ανακοίνωση: "Ο Α.Σ.Π. Προμηθέας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με το Στιβ Πάνος για τα επόμενα 2 χρόνια και τον καλωσορίζει στην οικογένειά του".