Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024
trikaladay.gr / Αθλητισμός / ΑΕ Καραϊσκάκης : Όχι σε σενάρια συνένωσης με Αν. Αρτας

ΑΕ Καραϊσκάκης : Όχι σε σενάρια συνένωσης με Αν. Αρτας

 

Η διοίκηση του Καραϊσκάκηεξέδωσε ανακοίνωση για τα σενάρια συνένωσης με την Αναγέννηση που βλέπουν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Αγαπητοί λεβέντες του ΣΑΦ για να τελειώνουμε μία και καλή μαζί σας δεν απαιτείται η γνώμη σας και δεν σας την ζήτησε κανείς. Αν δεν απατώμαι και τα δύο σωματεία έχουν διοικήσεις και μάλιστα σχετικά πρόσφατα εκλεγμένες.

Αυτό το έργο το έχουμε ξαναδεί τα τελευταία τρία χρόνια, τον Μάιο λαϊκά δικαστήρια και ΣΥΝΕΝΩΣΗ και τέλη Ιουνίου ύβρεις κατά της Α.Ε.ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ και όρκοι αιώνιας πίστης στην Αναγέννηση.

Δεν έχετε την έξωθεν καλή μαρτυρία να ΄΄Οραματίζεστε΄΄, να δείχνετε δρόμους, να θέλετε να επιβάλλετε όρους κ.λ.π.

Είστε οι ίδιοι άνθρωποι και είχατε πάντα την ίδια συμπεριφορά σε όσους προσπάθησαν να κάνουν κάτι για το Αρτινό ποδόσφαιρο. Περίπτωση του μακαρίτη του Μανιώτη, του Πάνου Οικονομίδη ο οποίος διέθεσε σχεδόν το σύνολο της περιουσίας του για την Αναγέννηση και τελευταία των ανθρώπων του Καραισκάκη όπου ανακαλύψατε συμμορίες, απατεώνες, πλυντήρια, παιδεραστές και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί ο πιο νοσηρός νους.

Αλήθεια πριν 15 ημέρες εσείς δεν γεμίσατε την Σκουφά με φειγ-βολάν εμετικού περιεχομένου δηλητηριάζοντας τις σχέσεις των δύο ομάδων. Εσείς αλήθεια που ήσασταν όταν ο «προπονητής σας» από τηλεοράσεως καθύβριζε τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΙΑΚΟΥΦΗ; Tι θέση πήρατε; ΚΑΜΙΑ.

Δεν σας πιστεύει κανείς, είναι γνωστά πια τα “ιδανικά” και τα “οράματά” σας. Αρχίσατε το γλείψιμο και τις κωλοτούμπες, άλλωστε στην εποχή της κωλοτούμπας ζούμε.
Όσον αφορά τέλος τα περί ονομασίας, φανέλας, έδρας κ.λ.π. για τα οποία κόπτεσθε δεν είστε σε θέση να θέτετε όρους στην εποχή μας, του όρους τους καθορίζουν οι ΙΣΧΥΡΟΙ.
Ελπίζω εκεί στον ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ να έχουν “γνώσιν οι φύλακες”.

Αγαπητοί φίλοι δεν σας χρειάζεται ΚΑΝΕΙΣ. Αν θέλετε να προσφέρετε στο Αρτινό Ποδόσφαιρο ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ – ΜΠΟΡΕΙ.

Αν αντέχετε αφήστε ήσυχες τις ομάδες να ολοκληρώσουν τις προσπάθειές τους και μην αποπροσανατολίζετε τους πάντες.

Δες επίσης

Ο Στιβ Πάνος στον Προμηθέα Πατρών

Ο Στιβ Πάνος θα φορά τη φανέλα του Προμηθέα Πατρών για τα επόμενα δύο χρόνια, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της Αχαΐας. H απόκτηση του Στιβ Πάνος από τον Προμηθέα Πατρών επικυρώθηκε με την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσαν σήμερα (25/6) οι νεοφώτιστοι. Η ομάδα του Μάκη Γιατρά ενέταξε στο δυναμικό της τον 27χρονο σέντερ, ο οποίος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Α2 κατηγορία. Στα τέσσερα χρόνια παρουσίας στην Basket League, έχει φορέσει τη φανέλα των Κολοσσού, Καβάλας και Τρικάλων, με ιδιαίτερη επιτυχία. H  συμφωνία με τους Πατρινούς θα αποφέρει στον ομογενή σέντερ ένα ποσό που θα φτάνει τις 100 χιλιάδες ευρώ, για τα δύο χρόνια που θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Μάκη Γιατρά. Η σχετική ανακοίνωση: "Ο Α.Σ.Π. Προμηθέας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με το Στιβ Πάνος για τα επόμενα 2 χρόνια και τον καλωσορίζει στην οικογένειά του".