Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024
trikaladay.gr / Αθλητισμός / Ήττα διασυρμός για την Καρδίτσα-Ηρα στην Super league

Ήττα διασυρμός για την Καρδίτσα-Ηρα στην Super league

 

 

Καταιγιστικός ήταν ο Αγροτικός Αστέρας, ο οποίος διέσυρε την Αναγέννηση Καρδίτσα με 5-0 και εξασφάλισε  την παραμονή του στη Football League,

Μόλις στο 3′ η ομάδα του Ευόσμου άνοιξε το σκορ με τον Καρακατσάνη, ενώ στο 7′ ο Φωτιάς έκανε χέρι στην περιοχή της Καρδίστας κι ένα λεπτό αργότερα ο Πάτο από την άσπρη βούλα έκανε το 2-0.

Στο 18′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες, όταν ο Σάββας αντίκρισε μέσα σε δύο λεπτά ισάριθμες κίτρινες κάρτες (η πρώτη για φάουλ, η δεύτερη για διαμαρτυρία).

Στο 33′ ο Χιντζίδης εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα χτύπησε στο τείχος, άλλαξε πορεία και κατέληξε για τρίτη φορά στα δίχτυα του Κουτσόπουλου. Στο 51′ ήταν η σειρά του Μίλιτς να σκοράρει με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Χιντζίδη, ενώ στο 66′ ο Βελλίνης πέρασε τον Φωτιά, πλάσαρε τον Κουτσόπουλο κι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0.

Στη Ζάκυνθο η τοπική ομάδα δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση του μαχητικού Τυρνάβου, επικρατώντας 2-0 με δύο τέρματα στα τελευταία λεπτ’α.

Ο Ότα έχασε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει στο 28′ για τους Θεσσαλούς, όταν σέντραρε, όμως η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Ξενοδόχωφ. Στο 80′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Στεργιανού.

Δύο λεπτά αργότερα (82′) ο Βαρέλα εκτέλεσε κόρνερ, ο Κρισμάρεβιτς έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι, όμως στην επαναφορά ο τσόπελας άνοιξε το σκορ. Στο τρίτο από τα πέντε λεπτά των καθυστερήσεων ο Κρολ με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 5-0

ΣΚΟΡΕΡ: 3′ Καρακατσάνης, 8′ Πάτο, 33′ Χιντζίδης, 51′ Μίλιτς, 66′ Βελίνης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 22′ Σκλιοπίδης, 44′ Πάτο – 8΄Φωτιάς, 17′ Σάββας,

ΚΟΚΚΙΝΗ: 18΄Σάββας

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Ταταρίδης, Σκλιοπίδης, Χιντζίδης, Ντόκιτς, Καπίας, Σαμουηλίδης, Τσεμπερίδης, Καθάριος (57′ Βελλίνης), Καρακατσάνης (63′ Θεοδωρίδης), Μίλιτς, Πάτο (75′ Αθανασιάδης)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Κουτσόπουλος, Σάββας, Παπαργυρίου, Οικονόμου, Φωτιάς (71′ Κουλίδης), Μίχος (56′ Βουτσιάς), Γκουγκούδης, Νίκιτς, Μαυρίας (56′ Σαϊν), Τζέκος, Πέεφ.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ – ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2-0

ΣΚΟΡΕΡ: 82′ Τσόπελας, 93′ Κρολ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σπάθας (Πειραιά)

ΔΟΚΑΡΙ: 82′ Κρισμάρεβιτς – 28′ Ότα

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 67′ Τσόπελας – 14′ Ότα, 33′ Στεργιανός, 75′ Δημητρίου

ΚΟΚΚΙΝΗ: 80′ Στεργιανός)

ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Ξενοδόχοφ, Καλλιβωκάς, Στασινόπουλος, Τσόπελας, Νόνης, Ουνγιαλίδης (64′ Βυθούλκας), Οικονόμου (4′ Μπλέτσας), Ευθυμιάδης (75′ Πλαβούκος), Κρισμάρεβιτς, Βαρέλα, Κρολ

ΤΥΡΝΑΒΟΣ: Πρίφτης, Κισκαμπάνης, Λαμπρόπουλος, Καραμανλής, Στεργιανός, Παληγεώργος (71′ Δημητρίου), Ντατίδης, Ότα (70′ Γκούρτσας), Γεωργίου, Πακόνγκ (62′ Κυργιάκος), Αλεξίου

 

Ήταν 4 Μαϊου του 2011. Ο Ηρακλής δεν εξασφάλιζε πιστοποιητικό συμμετοχής στη Super League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και υποβιβαζόταν στη Football League.

Από τότε πέρασαν τέσσερα χρόνια και ένα μήνας. Δύσκολα χρόνια, ειδικά για τον κόσμο του Ηρακλή που δεν σταμάτησε στιγμή να βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας. Ούτε, φυσικά, στο ματς με την Παναχαϊκή στην Κόρινθο.

Ο «Γηραιός» χρειαζόταν έναν βαθμό κόντρα στην Παναχαϊκή ώστε να πανηγύρισε και μαθηματικά την επιστροφή του στη Super League έπειτα από τέσσερα χρόνια. Και τον πήρε με το τελικό 1-1.

Μόνο με τη «φανέλα», δε βλέπεις προκοπή…

Οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου έκαναν ξεκάθαρες τις διαθέσεις τους από την αρχή του παιχνιδιού, καθώς μόλις στο 7′ ο Κυριακίδης σέντραρε και ο… συνήθης ύποπτος Γιάννης Λουκίνας με πλασέ άνοιξε το σκορ για τον Ηρακλή.

Οι γηπεδούχοι, όμως, αντέδρασαν και στο 28′ ο Αναστασόπουλος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Ζιαμπάρη και με πλασέ έκανε το 1-1.

Οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες στο 66′, όταν ο Ασίγκμπα βγήκε από το τείχος και ο Κουτσιαύτης του έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα.

 

Ντέρμπι… αδιαφορίας

Στο «Αλκαζάρ», σε ένα αδιάφορο παιχνίδι από βαθμολογικής άποψης, η Λάρισα με πρωταγωνιστή τον Πίντο πήρε τη νίκη επί του Ολυμπιακού Βόλου με 2-0.

Στο 37′ ο επιθετικός των «βυσσινί» με σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ, ενώ τρία λεπτά αργότερα με κοντινό πλασέ σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Μπόγιοβιτς έπιασε την κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Ριμπέιρο, όμως η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Κολίτσι.

Το… κερασάκι στην τούρτα για την ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου το έβαλε στο 81′ ο Σαρακατσάνος, ο οποίος με ψαλιδάκι έστειλε τη μπάλα για τρίτη φορά στα δίχτυα του Κολίτσι.

 

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ – ΗΡΑΚΛΗΣ

ΣΚΟΡΕΡ: 28′ Αναστασόπουλος – 7′ Λουκίνας

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κουτσιαύτης (Άρτας)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 38′ Ασίγκμπα, 65′ Κάργας – 60′ Σιατραβάνης, 62′ Πουρτουλίδης, 83′ Μπαρτολίνι

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 66′ Ασίγκμπα

ΔΟΚΑΡΙΑ:

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Παπαδόπουλος, Ασίγκμπα, Κάργας, Μασούρας, Κοντοχρήστος, Τρίγκας, Αναστασόπουλος, Στεργίδης (56′ Χαρτσιάς), Χοτζάλι (70′ Άλλα), Κυβελίδης, Μπουντόπουλος

ΗΡΑΚΛΗΣ: Χουάντερσον, Μπαρτολίνι, Βαλεριάνος, Σιαμπάρης, Μπουκουβάλας, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Σιατραβάνης (71′ Τσιλιγκίρης), Κυριακίδης, Πασάς (84′ Κάσσος), Λουκίνας

 

ΛΑΡΙΣΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 2-0

ΣΚΟΡΕΡ: 37′, 40′ Πίντο, 81′ Σαρακατσάνος

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιάχος (Χίου)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 25′ Ριμπέιρο, 87′ Πινδώνης – 50′ Θέος, 61′ Γιαλούσης

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 94′ Πινδώνης – 90′ Θέος

ΔΟΚΑΡΙΑ: 45′ Μπόγιοβιτς

ΛΑΡΙΣΑ: Αποστολίδης, Καρανίκας, Σαρακατσάνος, Δεληζήσης, Κοντοδήμος, Μπανούσης (62′ Μελισσάς), Πινδώνης, Κορεία Σίλβα, Ριμπέιρο, Μπόγιοβιτς (87′ Παμλίδης), Πίντο (77′ Μουλόπουλος)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Κολίτσι, Μπουτζίκος, Καρράς, Γιαλούσης, Μπάρμπας, Μακρυδημήτρης (46′ Κυζιρίδης), Τριανταφυλλάκος, Θέος, Μπιτάνγκ (65′ Σκοπελίτης), Νικολιάς, Διαμαντόπουλος

 

Δες επίσης

Ο Στιβ Πάνος στον Προμηθέα Πατρών

Ο Στιβ Πάνος θα φορά τη φανέλα του Προμηθέα Πατρών για τα επόμενα δύο χρόνια, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της Αχαΐας. H απόκτηση του Στιβ Πάνος από τον Προμηθέα Πατρών επικυρώθηκε με την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσαν σήμερα (25/6) οι νεοφώτιστοι. Η ομάδα του Μάκη Γιατρά ενέταξε στο δυναμικό της τον 27χρονο σέντερ, ο οποίος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Α2 κατηγορία. Στα τέσσερα χρόνια παρουσίας στην Basket League, έχει φορέσει τη φανέλα των Κολοσσού, Καβάλας και Τρικάλων, με ιδιαίτερη επιτυχία. H  συμφωνία με τους Πατρινούς θα αποφέρει στον ομογενή σέντερ ένα ποσό που θα φτάνει τις 100 χιλιάδες ευρώ, για τα δύο χρόνια που θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Μάκη Γιατρά. Η σχετική ανακοίνωση: "Ο Α.Σ.Π. Προμηθέας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με το Στιβ Πάνος για τα επόμενα 2 χρόνια και τον καλωσορίζει στην οικογένειά του".