Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024
trikaladay.gr / Αθλητισμός / Έξι μήνες στον Γιαννακόπουλο για τις δηλώσεις κατά Σπανούλη

Έξι μήνες στον Γιαννακόπουλο για τις δηλώσεις κατά Σπανούλη

 

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τιμωρήθηκε για δυσφημιστική συμπεριφορά για το άθλημα, μετά τις δηλώσεις του κατά του Βασίλη Σπανούλη

Η… βροχή κυρώσεων στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο συνεχίζεται με τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ να επιβάλει νέο πρόστιμο (11.000 ευρώ) στον ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού και ποινή απαγόρευσης εισόδου του σε όλα τα γήπεδα για έξι μήνες.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τιμωρήθηκε για δυσφημιστική συμπεριφορά για το άθλημα, μετά τις δηλώσεις του κατά του Βασίλη Σπανούλη στο ντέρμπι αιωνίων της 24ης αγωνιστικής στην Α1 Ανδρών (2/5). Επίσης, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με πρόστιμο 15.000 ευρώ.

Αναλυτικά:

1) Στον Δημήτριο Γιαννακόπουλο, πρόσωπο άμεσα συνδεόμενο με την ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. Κ.Α.Ε., ιδιοκτήτη και πρώην Πρόεδρο αυτής, για την από 2-5-2015 δυσφημιστική για το άθλημα της καλαθόσφαιρας συμπεριφορά του, απαγόρευση εισόδου σε όλα τα γήπεδα προσωρινά για χρονικό διάστημα έξι (6) μηνών και πρόστιμο 11.000,00€ και

2) Στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ, για την ανωτέρω από 2-5-2015 δυσφημιστική για το άθλημα της καλαθόσφαιρας συμπεριφορά του Δημητρίου Γιαννακόπουλου, πρόστιμο 15.000,00€.

Δες επίσης

Ο Στιβ Πάνος στον Προμηθέα Πατρών

Ο Στιβ Πάνος θα φορά τη φανέλα του Προμηθέα Πατρών για τα επόμενα δύο χρόνια, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της Αχαΐας. H απόκτηση του Στιβ Πάνος από τον Προμηθέα Πατρών επικυρώθηκε με την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσαν σήμερα (25/6) οι νεοφώτιστοι. Η ομάδα του Μάκη Γιατρά ενέταξε στο δυναμικό της τον 27χρονο σέντερ, ο οποίος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Α2 κατηγορία. Στα τέσσερα χρόνια παρουσίας στην Basket League, έχει φορέσει τη φανέλα των Κολοσσού, Καβάλας και Τρικάλων, με ιδιαίτερη επιτυχία. H  συμφωνία με τους Πατρινούς θα αποφέρει στον ομογενή σέντερ ένα ποσό που θα φτάνει τις 100 χιλιάδες ευρώ, για τα δύο χρόνια που θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Μάκη Γιατρά. Η σχετική ανακοίνωση: "Ο Α.Σ.Π. Προμηθέας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με το Στιβ Πάνος για τα επόμενα 2 χρόνια και τον καλωσορίζει στην οικογένειά του".