Τρίτη, 27 Ιούνιος 2017
trikaladay.gr / Τοπικά / Σεμινάρια για τεχνικούς ασφαλείας και για την υγιεινή των τροφίμων για Τρικαλινούς επαγγελματίες

Σεμινάρια για τεχνικούς ασφαλείας και για την υγιεινή των τροφίμων για Τρικαλινούς επαγγελματίες

Η Ομοσπονδία ΕΒΕ Ν. Τρικάλων σε συνεργασία με το K.E.K. της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας Παράρτημα Θεσσαλίας (ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ, Κωδικός Πιστοποίησης 11111075), δέχεται αιτήσεις για την υλοποίηση των παρακάτω προγραμμάτων:
1. Επιμόρφωση εργοδοτών, εργαζομένων για θέματα άσκησης καθηκόντων τεχνικού ασφαλείας Β’ και Γ΄ κατηγορία κατ’ εφαρμογή της υπουργικής απόφασης 23455/1491/23-05-2017 (ΦΕΚ B΄ 1962) – Προγράμματα 2017.
Μετά την επιμόρφωση οι συμμετέχοντες παραλαμβάνουν βεβαίωση που τους επιτρέπει να αναλάβουν οι ίδιοι καθήκοντα Τεχνικού Ασφάλειας στην επιχείρησή τους.
2. «Βασικές αρχές στην υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων» για χειριστές τροφίμων σύμφωνα με εγκύκλιο του ΕΦΕΤ.
Οι όροι και οι διαδικασίες υλοποίησης του προγράμματος καθώς και η διαδικασία των εξετάσεων για την έκδοση βεβαίωσης επιτυχούς παρακολούθησης από τον Ε.Φ.Ε.Τ. καθορίζεται με εγκύκλιο που έχει εκδώσει ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ).
Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου επιτυγχάνεται αφενός η συμμόρφωση των επιχειρήσεων με την υπάρχουσα νομοθεσία και αφετέρου η αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών τους.

Τα σεμινάρια διοργανώνονται σε όλη τη Θεσσαλία. Πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής ΟΕΒΕ Ν.Τρικάλων, Απόλλωνος 10, Τρίκαλα τηλ. 2431028465 ή ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ, Καστοριάς 2α, Λάρισα, τηλ.: 2410579876, Φαξ.: 2410579878, e-mail: larisa@kekgsevee.gr, url: http://www.gsevee.gr.

Δες επίσης

Εκδήλωση του Επιμελητηρίου Τρικάλων για τα «κόκκινα»επιχειρηματικά δάνεια

Το Επιμελητήριο Τρικάλων προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους Επιχειρηματίες στην Ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης ...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ενθαρρύνουμε τους αναγνώστες μας να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα του trikaladay.gr. Παρακαλούμε όμως τα σχόλια να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στα ελληνικά ή στα αγγλικά (και όχι στα greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι οσο το δυνατόν πιο σύντομα. Είναι αυτονόητο πως το trikaladay φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.